Σάλος έχει προκληθεί στην Ολλανδία μετά την είδηση ότι οι Γουέσλεϊ Σνάιντερ και Ντιρκ Κάιτ εξετάσθηκαν ως μάρτυρες σε έρευνα που σχετίζεται με έναν «βαρόνο» ναρκωτικών στην πατρίδα τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γουέσλι Σνάϊντερ και ο Ντιρκ Κάϊτ, εξετάσθηκαν ως μάρτυρες, σε έρευνα που σχετίζεται με έναν «βαρόνο» ναρκωτικών στην Ολλανδία.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι δύο πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές στοιχημάτιζαν στην εταιρεία «Edobet», η οποία είναι παράνομη πλατφόρμα. Η εν λόγω εταιρεία συνδέεται με κύκλωμα παράνομων δραστηριοτήτων που ανήκε σε κάποιον ονόματι Σ.Πιέστ και ο οποίος συνελήφθη πέρυσι στην Χάγη.

Μάλιστα, οι Ολλανδοί αναφέρουν ότι ο Σνάϊντερ είχε αρχίσει να συγκεντρώνει σημαντικά χρέη λόγω του τζόγου, προκαλώντας μάλιστα κι απειλές από τη συμμορία εναντίον μελών της οικογένειας του. Οσο για τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ, επρόκειτο να στοιχηματίσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε αυτήν την ιστοσελίδα.

«Συμφώνησα με κάποιον σε ένα βενζινάδικο. Σκέφτηκα ότι ήταν καλό να τον πληρώσω με μετρητά, για να παίξω ανώνυμα. Δεν έπαιζα για τα χρήματα, αλλά μου άρεσε να παίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάϊτ στην ολλανδική εφημερίδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image