Ο πρώην τεχνικός των Ομόνοια Αραδίππου, Αγίας Νάπας, Διγενή Ορόκλινης και Ολυμπιάς Λυμπιών, Σάββας Θεοδώρου, μίλησε στο Balla για το ΑνόρθωσηΠάφος FC.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το ΑνόρθωσηΠάφος FC:

«Η Ανόρθωση τώρα που μπήκαμε για καλά στη σεζόν μετά από εννιά αγωνιστικές δεν θα ήταν υπερβολή να λε΄γαμε ότι παίζει με την πλάτη στον τοίχο και δεν μπορεί να έχει κι άλλες απώλειες σε σχέση με την πορεία για την επίτευξη των στόχων της και είναι επιβεβλημένη η νίκη στον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Πάφου.

Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα και με τον τρόπο που αυτά έρχονται, η Ανόρθωση μέσα από ατομικά λάθη αδικεί τον εαυτό της, τόσο από άποψης συγκομιδής βαθμών στην Κύπρο, όσο και από εκπροσώπησης της στο εξωτερικό.

Παραμένει ωστόσο το ξεκάθαρο φαβορί στο σημερινό αγώνα, όμως κανείς δεν μπορεί να υποτιμά την ομάδα της Πάφου, η οποία τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα στις αρχές της φετινη΄ς σε΄ζον έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα ποιοτικότατο σύνολο, που φέτος έχει και την μεγάλη ομοιογένεια που δεν την είχε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ένας υπολογίσιμος και δυνατός αντίπαλος που μπορεί να κάνει όχι μ΄νοο τη ζημιά στον οποιονδήποτε, αλλά και γιατί όχι να χτυπήσει ακόμα και την πόρτα της Ευρώπης».

ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ στο BALLA: «Αδικούν εαυτόν Ανόρθωση και Ομόνοια-Ξεχωριστή η σεζόν στη Β’ Κατηγορία»