Επιτέλους νίκη για την Ουντινέζε που επικράτησε της Σασουόλο με 3-2 σε ένα φανταστικό ματς.
Στο 8ο λεπτό ο Μπεκιάο έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από δεξιά και ο Ντεουλοφέου πλάσαρε από το πέναλτι για το 1-0. Ωστόσο στο 15’ ο Σιλβέστρι έκανε τραγικό λάθος, πάσαρε στον Μπεράρντι κι εκείνος από κοντά έκανε το 1-1. Μάλιστα στο 28ο λεπτό ο Ροζέριο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Φρατέζι με πλασέ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 1-2. Στο 36’ ο Ραζπαντόρι πέτυχε ακόμη ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 39’ ο Μολίνα έπιασε ένα σουτ από μακριά, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα του Κονσίλι για το 2-2.
Στο 51ο λεπτό, η μπάλα στρώθηκε στον Περέιρα μετά από σουτ, εκείνος από αριστερά έστρωσε στον Μπέτο που σε κενό τέρμα έκανε το 3-2 με πλασέ. Στο 71’ το σουτ του Ντεουλοφέου πέρασε ελάχιστα έξω και στο 89’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μακεντζό. Στο 90+2’ ο Σιλβέστρι έσωσε μετά από κεφαλιά του Φεράρι.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Πέρεθ, Μπεκιάο, Νάουτινκ, Σαμίρ (36’ Ουντότζιε), Αρσλάν (16’ Μακεντζό), Γουάλας, Μολίνα, Περέιρα, Ντεουλοφέου, Μπέτο (88’ Σαξές)
ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Koνσίλι, Φεράρι, Ροζέριο, Κίρικες, Μίλντιρ, Μανιανέλι (71’ Ενρίκε), Τραορέ (71’ Σκαμάκα), Φρατέζι (87’ Αραουί), Μπεράρντι, Ραζπαντόρι, Ντεφρέλ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ