Μετά και την χθεσινή νίκη του Άρη, οι πράσινοι της Λεμεσού έστειλαν μήνυμα εκ νέου ότι δεν είναι μια φωτοβολίδα στο φετινό πρωτάθλημα και ότι θα πρέπει να τους πάρουν στα σοβαρά από εδώ και εμπρός.

Το πρότζεκτ που λαμβάνει μέρος από την αρχή της χρονιάς έχει αρχίσει να δείχνει την καλή δουλειά που έχει γίνει και το πως με μια σωστή οργάνωση μπορείς να παρουσιάσεις μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

Το μεγάλο ρόστερ της ομάδας ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε εκτενώς, να όμως που η επιμονή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, να έχει ο Άρης αρκετές επιλογές, είναι πέρα για πέρα βολικό αφού με τις τόσες απουσίες που βασανίζουν την ομάδα από την αρχή, έχουν χρειαστεί να αγωνιστούν σχεδόν όλοι από το ρόστερ της ομάδας.

Πλέον ο Άρης απολαμβάνει την εξαιρετική του πορεία και κοιτάζει, μετά την διακοπή, τον επόμενο αντίπαλο του που είναι η Ομόνοια εκτός έδρας. Ο Λιάσος Λουκά δεν θα έχει τους Μανού και Μουσούντα λόγο των αποβολών τους και τον Σλόγκαρ, ενώ επιστρέφει ο Γιαγκό. Θα πρέπει να περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί ο τραυματισμός των Καζού και Ραντούτ για να δει αν θα είναι διαθέσιμοι.

Τυχόν νέα επιτυχία του Άρη, θα βάλει την ομάδα στα ψηλά μονοπάτια για τα καλά, ενώ προφανώς και θα πρέπει να τον σκέφτονται και οι υπόλοιπες ομάδες ως μια από τις ομάδες που θα διεκδικησει Ευρωπαϊκό εισητήριο.

Αριστείδου Μιχαήλ