Ό,τι έγινε έγινε στην Ευρώπη.
Είναι πλέον μία άλλη ιστορία στην Ανόρθωση που καλείται να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα εντός συνόρων. Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια είναι αποφασισμένο να «κολλήσει» δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει να πράξει από τον Φεβρουάριο.
Το εμπόδιο της Πάφος FC δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την βαρωσιώτικη ομάδα, γι’ αυτό και θα πρέπει να να πραγματοποιήσει μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, όπως έπραξε άλλωστε πριν μια βδομάδα, απέναντι στην Ομόνοια. Θα πρέπει να εμφανιστεί συμπαγής αμυντικά και αυτόματα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη.
Ο Λόρια επανέρχεται στην εστία και «πακέτο» μαζί του οι Κορέια και Αραγιούρι στην 11άδα. Μαζί με τους Ρισβάνη και Αμπαρτζουμιάν, θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό για να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία της ομάδας, όπως άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι. Είναι σημαντικό να υπάρχει σωστή και συνολική, αμυντική λειτουργία.
Από εκεί και πέρα Χουσμπάουερ και Αρτυματάς δεν φαίνεται να βγαίνουν από την 11άδα. Επανέρχεται ο Λάζαρος, για να παίξει πίσω από τον Κατσαράβα, όπως και ο Ντέλετιτς που θα παίξει δεξιά. Ο Ουάρντα έχει «καπαρώσει» τη θέση στο αριστερό επιθετικό άκρο.

Κύπρος Εγγλέζος