Μόνο ιδανικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ, η οποία κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Έβερτον μετά από ένα κάκιστο παιχνίδι. Χωρίς νίκη για 5ο σερί ματς τα «ζαχαρωτά» και για 34ο διαδοχικό η Τότεναμ.
Στο 8ο λεπτό η κεφαλιά του Ντελφ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 22’ η κεφαλιά του Έμερσον πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πίκφορντ. Το ματς ήταν κάκιστο και η επόμενη αξιόλογη φάση ήταν μια προβολή του Ρεγκιλόν στο 45+1’ με την μπάλα να περνά αρκετά έξω.
Στο 56’ ο Γκόντφρεϊ έκοψε με το κεφάλι μετά από σουτ του Ρεγκιλόν ενώ στο 61’ το σουτ του Ντέιβις πέρασε μόλις έξω. Στο 63ο λεπτό ο Κάβαναγκ έδωσε πέναλτι στην Έβερτον για ανατροπή του Ριτσάρλισον από τον Γιορίς αλλά το πήρε πίσω αφού είδε το VARκαι στο 71’ το σουτ του Σον από δεξιά πέρασε μόλις έξω.
Στο 81’ το διαγώνιο σουτ του Γκρέι πέρασε άουτ και στο 88’ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς με τον Λο Σέλσο να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Γιορίς.
Στο 90+2’ αποβλήθηκε ο Χολγκέιτ με απ’ ευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Χόιμπιεργκ.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Ντιν, Κιν, Γκόντφρεϊ, Τάουνσεντ, Ντελφ (59’ Ντέιβις), Άλαν (82’ Χολγκέιτ), Γκόρντον, Ριτσάρλισον, Γκρέι (90+3’ Γκμπαμέν).
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Ρεγκιλόν (71’ Ντόχερτι), Λούκας Μόουρα (71’ Λο Σέλσο), Σον (83’ Εντομπελέ), Κέιν
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ