Χθες σας ενημερώσαμε για το πως σκέφτεται να κινηθεί η ΑΕΛ μετά και την χθεσινή διαιτησία που έφερε την αντίδραση της διοίκησης της ομάδας.

Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν προειδοποιήσει αρκετές φορές για το επίπεδο της διαιτησίας και το πόσο πρόβλημα υπάρχει και πλέον θεωρούν ότι έφτασε η ώρα για δυναμική αντιδράση. Το ποια θα είναι αυτή θα φανεί τις επόμενες μέρες αφού στην ομάδα πνέουν τα μένεα κατά του προέδρου της ΚΟΠ τον οποίο θεωρούν ότι δεν μπορεί να αλλάξει τα πραγματα προς το καλύτερο.

Στα της ομάδας μετά και την νέα ήττα, κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών και θα τα βάλουν όλα κάτω για να βρουν τι δεν πάει σωστά το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε την χρονιά με άλλες προοοτικές αλλά εδώ και ένα μήνα αδικεί τον εαυτό της με την απόδοση της στον αγωνιστικό χώρο. Η διακοπή προσφέρεται για να ηρεμήσει η ομάδα, καθώς το έχει ανάγκη την δεδομένη στιγμή, και να καθαρίσει το μυαλό. Από εκεί και πέρα αγωνιστικά ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει να δουλέψει πάνω σε αρκετά πράγματα για να βρει η ομάδα του τον δρόμο προς την επιτυχία.

Η χρονιά δεν έχει χαθεί, και είναι στο χέρι της ομάδας να δείξει αν μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες. Από εδώ και μπρος χρειάζονται 1-2 θετικά αποτελέσματα, άμεσα, για να έρθει η ομάδα στα σύγκαλα της.

Αριστείδου Μιχαήλ