Με γκολ του Άνταμ Άρμστρονγκ από το 3ο λεπτό της αναμέτρησης η Σαουθάμπτον συνέχισε τις εξαιρετικές της επιδόσεις το τελευταίο διάστημα και επικράτησε 1-0 της Άστον Βίλα στο St.Mary’s. Στις πέντε διαδοχικές ήττες πλέον οι «χωριάτες» με την κατάσταση να γίνεται αρκετά δύσκολη για τον Ντιν Σμιθ.
Οι «άγιοι» αντιλήφθηκαν πως η αρχή ήταν το ήμισυ του παντός.
Κι αφού στο 3ο λεπτό κατάφεραν να πετύχουν γκολ με τον Άρμστρονγκ που έγινε αποδέκτης της βαθιάς μπαλιάς και σούταρε με δύναμη προς την εστία για να σκοράρει, μπήκαν οι βάσεις για την εξασφάλιση του θετικού αποτελέσματος και όλα πήγαν κατ’ ευχήν για τους γηπεδούχους.
Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα τέρματα με την επιβλητική εμφάνισή τους οι παίκτες του Χάσενχουτλ, ενώ, στο δεύτερο κατάφεραν να ελέγξουν απόλυτα τον ρυθμό και να μην διατρέξουν κινδύνους.
Μαζί και με αυτό το ματς η Σαουθάμπτον έχει καταφέρει πλέον να συγκεντρώσει 10 βαθμούς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, σε πλήρη αντίθεση με την Βίλα που μετράει πέντε διαδοχικές ήττες, με τον Ντιν Σμιθ να βιώνει δύσκολες στιγμές στον πάγκο της ομάδας του.
Στους 14 βαθμούς έφτασε η ομάδα του Χάσενχουτλ μετά και τη νίκη στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής, ενώ, οι αποψινοί φιλοξενούμενοι μένουν με το μεγάλο άγχος λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Σημειώνεται πως λίγο πριν την έναρξη του ματς η Σαουθάμπτον γνωστοποίησε πως ο Νέιθαν Ρέντμοντ έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και θ’ ακολουθήσει όλα όσα προβλέπει το Πρωτόκολλο Υγείας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ