ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ολόκληρη η συνέντευξη Παπασταύρου…

Διαβάστε τα όσα είπε στη διάσκεψη τύπου ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου.

Η αρχική του τοποθέτηση

«Πρώτα θέλω να απολογηθώ στον κόσμο και στον οργανισμό της Ομόνοιας, για την ανησυχία που δημιουργήθηκε τις τελευταίες τέσσερεις βδομάδες στο θέμα της πώλησης των μετοχών. Προσπαθήσαμε να μην βγει προς τα έξω διότι αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα έκανε ζημιά στην ομάδα. Δεν βγήκε από μας και δημιούργησε αναστάτωση και ζημιά στην ομάδα.
Πρώτα πρέπει να σας πω το πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Για αρκετό καιρό γράφτηκαν πολλά, τα περισσότερα ήταν λάθος. Προτιμήσαμε να μην πούμε τίποτα, ώσπου να πούμε στον κόσμο τις αλήθειες.
Γνώρισα για πρώτη φορά τον κ. Τζον Χριστοδούλου την 1η Αυγούστου. Μας γνώρισε ένας κοινός φίλος μέσω του whatsapp και βρεθήκαμε κατά σύμπτωση στην Μύκονο. Εκεί έδειξε το ενδιαφέρον του να αγοράσει τις μετοχές. Το πρώτο που του είπα είναι ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος να βάζει 2-3 εκατομμύρια το χρόνο.
Του είπα ότι δεν ήθελα να βγάλω παραπάνω λεφτά, παρά μόνο όσα έβαλα. Συμφώνησε με την τιμή, που ήταν τα λεφτά που έβαλα και αρχίσαμε τις διαβουλεύσεις. Ξεκινήσαμε αρχές Σεπτεμβρίου. Δώσαμε όλες τις πληροφορίες για την εταιρεία, στους δικηγόρους και στους λογιστές του. Μέχρι την Τετάρτη δουλεύαμε σ’ αυτό.
Το ότι βγήκε έξω, έκανε τη ζωή μας πιο δύσκολη. Δημιουργήθηκε μια κατάσταση που έπρεπε να τελειώσει όσο πιο σύντομα. Βλέπαμε τη ανησυχία του κόσμου, ότι η ομάδα δεν πήγαινε καλά και δεν ξέρεις πολλές φορές τι αλλάζει με την απόδοση της ομάδας. Ένιωθα ότι έπρεπε να γίνει κάτι σύντομα, να τελειώσει ή όχι.
Μετά από δυο βδομάδες διαβουλεύσεις, δώσαμε το 99% των εγγράφων που ήθελαν, μας έφερε την Τετάρτη αυτής της βδομάδας και νομίζαμε ότι θα τελειώναμε. Είχε απαιτήσεις η πλευρά του Τζον Χριστοδούλου με το management agreement.
Φάνηκε ότι κάποιες απαιτήσεις από την πλευρά του δεν θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν το σωματείο. Δεν θα μπορούσε να του δώσει όλα αυτά που ήθελε και καταλήξαμε ότι δεν θα τελειώσουμε. Δεν είμαι σίγουρος για το τι ζήτησε. Ήταν φανερό ότι ή δεν θα έκλεινε η συμφωνία, ή θα τραβούσε ακόμη δύο μήνες. Αποφάσισα να σταματήσω τις διαβουλεύσεις την Τετάρτη το απόγευμα κι έτσι τέλειωσε η ιστορία. Αυτά σε γενικές γραμμές».

Για την πιθανότητα πώλησης στο μέλλον: «Το μέλλον είναι μεγάλο. Δεν βλέπω στο άμεσο μέλλον τέτοια περίπτωση. Υπήρχαν κι άλλοι λόγοι που ήθελα να συζητήσω με τον κ. Χριστοδούλου. Το συζητήσαμε»

Για το θέμα με την αγορά τράπεζας κι αν υπάρχει πρόβλημα: «Ορισμένο από αυτό είναι σωστό. Υπέγραψα συμβόλαιο να αγοράσω μία τράπεζα τον Μάρτιο του 2021. Βάλαμε την αίτηση στην Αμερική τον Ιούνιο. Δυο μήνες πριν μιλήσω με τον κ. Χριστοδούλου. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα για να εγκριθεί η αίτηση, αυτό δεν το ήξερα. Ήταν μια ανησυχία που είχα. Δεν σημαίνει όμως ότι σίγουρα υπάρχει. Ξέρω πώς σκέφτονται και τι περιμένει η κυβέρνηση της Αμερικής σε τέτοια θέματα. Στο χρόνο που περιμέναμε τον κ. Χριστοδούλου, θα μπορούσε να προχωρήσει και να άφηνα την Ομόνοια σε καλά χέρια, από οικονομικής πλευράς».

Για τις αλλαγές στο κυπριακό ποδόσφαιρο: «Έχω τη γνώμη ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο».

Για τη διαιτησία και το ματς με τη Δόξα: «Θέλουν να φταίξουν κάποιον άλλον παρά τον εαυτό τους. Ήταν θέμα ατυχίας για τη Δόξα. Αν μία ομάδα έπρεπε να νικήσει ήταν η Δόξα, αλλά δύο τέρματα στο τέλος άλλαξαν το παιχνίδι. Αν κάθε βδομάδα θέλουμε να μιλούμε για το VAR κι όχι τις 97 φάσεις που ήταν στο γκρίζο για το VAR… Κάποιος θα έχει παράπονο. Αλλά δεν πρέπει να μετράμε τις τρεις φάσεις κι όχι τις 97. Πρέπει να σοβαρευτούν κάποιοι άνθρωποι στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Να μην κάνουμε ηλίθιες κατηγορίες για να δικαιολογήσουμε τα όσα έγιναν σε έναν αγώνα»

Για το αν ένιωθε ότι δεν θα ολοκληρωνόταν η συμφωνία: «Ένιωθα ότι οι πιθανότητες να κλείσουμε ήταν 50-50. Δυο μήνες μετά, παρέμειναν 50-50. Δεν πήγαμε παρακάτω. Το τελευταίο πρόβλημα, το ερωτηματικό που δημιουργήθηκε με τις απαιτήσεις που είχε, με έπεισαν πως δεν ήταν πιθανό ότι θα μπορούσαμε να τελειώσουμε. Αυτή η διαφωνία με το σωματείο, με έπεισε ότι δεν θα κλείναμε και προτίμησα να το… σκοτώσω τώρα, παρά να σκοτωθεί μόνο του μετά από δύο μήνες»

Για το ότι ο κ. Χριστοδούλου ζήτησε να μην δοθούν μετοχές στον κόσμο: «Συμφώνησα μαζί του, ότι δεν πρέπει να πωληθούν μετοχές στον κόσμο. Η συμφωνία που έχουμε είναι για 20 χρόνια. Μετά σβήνουν οι μετοχές, δεν θα υπάρχουν. Οι μετοχές σε ποδοσφαιρικές ομάδες δεν πληρώνουν μερίσματα. Να βάλουμε τον κόσμο να αγοράσει μετοχές που δεν θα έχουν αξία, δεν είναι λογικό και σωστό. Το ζήτησε ο κ. Χριστοδούλου, αλλά κι εγώ προηγουμένως. Είναι από τα μεγάλα λάθη που έχει το management agreement και πρέπει να διορθωθεί. Πρέπει να δουλέψουμε με το σωματείο για να βρούμε μία λύση. Τι θα κάνει ο κόσμος τις μετοχές, να τις καδρώσει; Δεν θα έχουν αξία. Αν ο κόσμος θέλει να δώσει λεπτά να βοηθήσει, ας τα δώσει στο σωματείο, όχι να αγοράσει μετοχές που έχουν μηδενική αξία»

Για άλλες απαιτήσεις του Τζον Χριστοδούλου: «Δεν είναι θέση μου εμένα να συζητήσω. Πίστεψα ότι κάποιες από τις απαιτήσεις του δεν θα συμφωνούσε το σωματείο και γι’ αυτό πήρα την απόφαση που πήρα».

Αν η κυβέρνηση της Αμερικής του πει ότι δεν μπορεί να έχει ποδοσφαιρική εταιρεία, τι θα κάνει: «Είναι μια ανησυχία. Το συζήτησα με τους δικηγόρους μου. Δεν μπορεί να σου πει να μην έχεις μετοχές σε μία ποδοσφαιρική ομάδα στην Ευρώπη. Οι δικές μου ανησυχίες είναι δύο. Το ένα είναι το τραπεζικό σύστημα στην Κύπρο που είχε προβλήματα πριν λίγα χρόνια και το δεύτερο είναι τα προβλήματα του κυπριακού ποδοσφαίρου και νιώθω ότι μπορεί να τους ενοχλήσει. Αν μου πουν ότι δεν μπορώ να είμαι μέτοχος, θα πρέπει να βρούμε εναλλακτικές λύσεις. Περιμένω σύντομα την απάντηση, θα έπρεπε ήδη να την έχω».

Το σκεπτικό να μην παραχωρηθεί ο Λοΐζου και σχόλιο για τον κόσμο: «Υπήρχε μεγάλη προσφορά για τον Λοΐζου και δεν την δεχθήκαμε. Δεν παρατήσαμε ποτέ την Ομόνοια. Αν ο κόσμος νιώθει ότι σταματήσαμε να ενδιαφερόμαστε για την Ομόνοια, θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ποτέ δεν την παρατήσαμε. Ένα από αυτά που θέλουμε να βελτιωθεί είναι η πώληση παικτών στο εξωτερικό. Οι παίκτες από την Κύπρο πωλούνται φθηνότερα κι αυτό είναι θέμα νοοτροπίας. Δεν γίνεται να τον πουλήσουμε με ένα ποσό κι αν ήταν από την Ελλάδα ή την Ευρώπη να ήταν διπλάσιο. Για ποιο λόγο; Εκτός από τα λεφτά και το εξηγήσαμε στον Λοΐζο, οι απαιτήσεις μας πρέπει να φτάσουν στο επίπεδο άλλων ευρωπαϊκών ομάδων που είναι στο ίδιο level με το κυπριακό ποδόσφαιρο. Το ότι πρέπει να πωληθεί παίκτης με λιγότερα λεφτά επειδή είναι από την Κύπρο, δεν μπορώ να το ανεχτώ».

Πόσα χρήματα έβαλε στην Ομόνοια: «Είναι περίπου 18 εκατομμύρια».

Για το αν χάλασε η συμφωνία λόγω σωματείου: «Όταν μίλησα στον κ. Χριστοδούλου, του έκανε ξεκάθαρο πως θα αναλάμβανε το management agreement που είχα εγώ. Μου είπε για κάποιες αλλαγές κι εγώ συμφωνούσα. Δεν μπορώ να πω ότι ο μόνος λόγος που χάλασε η συμφωνία είναι το σωματείο. Όπως έχω πει, ήμασταν στο 50-50. Τα τελευταία χρόνια πολλοί είπαν πολλές ιδέες, ότι θα βάλουν λεφτά και ούτω καθεξής. Έχει μεγάλη διαφορά να πεις τι θα κάνεις, από το να το κάνεις. Ακόμη κι αν έχεις λεφτά. Το να πεις ότι θα βάζω τρία εκατομμύρια το χρόνο για να πρωταγωνιστεί ο οργανισμός. Οι αμφιβολίες μου και δεν έχουν να κάνουν με τον κ. Χριστοδούλου, είναι μεγάλη απόφαση να ξέρει κάποιος πως από την 1η Ιανουαρίου θα χάσει τρία εκατομμύρια. Για να κάνουμε πρωταθλητισμό και να πληρώνουμε τα πάντα σωστά, αυτά τα χρήματα χρειάζονται».

Για την πορεία της ομάδας: «Μας ανησυχεί η συγκομιδή βαθμών. Λόγω κορωνοϊού, ήταν πολύ διαφορετικό αυτό το καλοκαίρι. Υπάρχουν λόγοι που δεν έχουμε την παρουσία που ελπίζαμε. Έχω πίστη. Πιστεύω ότι η ομάδα θα ‘ρθει εκεί που μπορεί και της αξίζει. Καταλαβαίνω ότι ο χρόνος δεν είναι μαζί μας, χάσαμε αρκετούς βαθμούς. Η ανάκαμψη θα πρέπει να ξεκινήσει τώρα. Θεωρώ ότι άρχισε και θα πάμε καλύτερα».

Για το αν υπάρχει θέμα Μπεργκ: «Όχι, δεν υπάρχει θέμα προπονητή».

Για το «Ηλίας Πούλλος»: «Δεν πήραμε την άδεια. Περιμένω από τις αρχές να μας δώσουν την άδεια οικοδομής και αρχίσαμε διαβουλεύσεις με τον ΚΟΑ για να μας δώσει την χορηγία που δίνει σε όλους».

Για το φετινό προϋπολογισμό κι αν νιώθει πικραμένος από κριτική που δέχεται από τον κόσμο σ’ αυτό: «Είναι 10-15% πιο ψηλός με πέρυσι. Ο κόσμος δεν ήξερε τα νούμερα και ένιωθε ότι κόψαμε κάτι. Όχι, δεν είμαι πικραμένος. Έμαθα στη ζωή να παίρνω τα καλά και τα άσχημα. Ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του. Δεν με ενοχλεί να πει κάποιος κάτι αρνητικό για μένα».

Για το 40% μετοχών στον κόσμο: «Αν είναι συναισθηματικός ο λόγος που θέλει να πάρει μετοχές ο κόσμος, ας δώσει χρήματα στο σωματείο. Οι μετοχές είναι δικές μου, τα χρήματα θα έρθουν σε μένα αν και φυσικά θα πάνε στην ομάδα. Δεν ήθελα όταν ήρθα να πάρω τα λεφτά του κόσμου, δεν ήξερα τότε αν η ομάδα θα έβγαζε κέρδος. Σήμερα ξέρω. Ο κόσμος δεν πρέπει να αγοράσει μετοχές ομάδων διότι δεν είναι καλή επένδυση».

Για τις σχέσεις των ατόμων που ασχολούνται με τον προγραμματισμό: «Θέλουμε γενικά ο καθένας να λέει τη γνώμη του. Το θέλουμε. Ειδικά οι ειδικοί. Αυτή είναι η πολιτική μας. Αν κάποιος δεν μπορεί να συνεισφέρει, είναι άλλο πράγμα».

Για τις έρευνες στην υπόθεση του Δ. Γρηγόρη: «Είναι πολύ λυπηρό αυτό που γίνεται στην Κύπρο. Δεν είναι η πρώτη φορά. Το κράτος άφησε για χρόνια να γίνονται αυτές οι ενέργειες και μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν να τιμωρήσουν έναν άνθρωπο. Ο άλλος να ανησυχεί για τον εαυτό του και την οικογένειά του, για θέματα που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Ο λόγος που βάλαμε την αμοιβή, είναι γιατί θέλουμε αυτή την φορά να τιμωρηθούν αυτοί που το έκαναν. Θα το κάναμε για οποιονδήποτε υπάλληλο της Ομόνοιας. Όποιος προσπαθεί να βλάψει την Ομόνοια και τον οργανισμό της, θα μας βρουν μπροστά τους. Αυτό είναι υπόσχεση. Ο κόσμος πολλές φορές έχει πληροφορίες αλλά φοβάται και γι’ αυτό ευθύνεται το κράτος».

Αν ο κόσμος μπορεί να στηρίζεται στον ίδιο: «Ναι. Τουλάχιστον έτσι έδειξα τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Αν στο μέλλον χρειαστούν να γίνουν αλλαγές, θα εξηγήσω το γιατί στον κόσμο και για να ξέρει πού βαδίζει».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

ΠΟΥΛΛΑΪΔΗΣ…

Τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την Ανόρθωση τον φέρνουν...

Μένει στην προεδρία της Τσέλσι ως το 2027!

Ημερομηνία λήξης θα έχει η θητεία του Τοντ Μπόελι...

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή – Συνεχίζεται το «κύμα» σκόνης

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με τη...

Αφιερωμένη αγωνιστική στην Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Με απόφαση της ΚΟΠ και σε συνεργασία με τον...

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας…

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει από χθες το απόγευμα στη...

Επιστροφή στη δράση! (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Με δύο αγώνες για την 6η αγωνιστική του β’...

Final Four Κυπέλλου: Έφτασε η ώρα για τον δεύτερο τίτλο στο βόλεϊ ανδρών

Μίλωνας-Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ αρχίζουν τις μάχες τους στα ημιτελικά...

Ανατροπή με Τσάμπι Αλόνσο!

Ο Ισπανός προπονητής είναι αποφασισμένος να παραμείνει για ακόμη...

Μεγάλη «μάχη» στην Ιταλία για Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Βίρτους (29/3, 21:30, www.sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6,...

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε απαίσια στο 4ο δεκάλεπτο – Τα λάθη μας… σκότωσαν»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου...

Ο Τσάβι κατέθεσε μήνυση σε δύο δημοσιογράφους!

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανοίγει δικαστική διαμάχη με δύο...

Ο Γιάννης ήταν συγκλονιστικός αλλά οι Μπακς άργησαν να «ξυπνήσουν»…

Ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε ακόμη μια εμφάνιση για...

TV Agenda: Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 00:30 Κολεγιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ NCAA (Ζ) 01:00 Carlos ALCARAZ -...

Τα συλλυπητήρια του ΑΠΟΕΛ στον Κρέσπο για τον χαμό του πατέρα του!

Το ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του ενημερώνει για τον ποδοσφαιριστή...

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

Στο αμυντικό στοιχείο που έδειξε ο Ολυμπιακός, ιδίως στο...

Μπαρτζώκας: «Κυριαρχήσαμε στην άμυνα, πολύ σημαντική νίκη για τα playoffs»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του τόνισε ότι Ολυμπιακός...

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει τη ρήτρα (17,5. εκατ.) του Κάρμο!

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει τη ρήτρα αγοράς του Νταβίντ...

Βαθμολογία/Πρόγραμμα EuroLeague: Ο…σκληρός Ολυμπιακός συνεχίζει για το όνειρο της 4άδας!

Απίθανο διπλό στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό, που λύγισε...

Η Μονακό καρδιοχτύπησε αλλά πέρασε από τη Λυών με κομβικούς Τζέιμς και Οκόμπο!

Η Μονακό δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε με νίκη από τη...

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη!

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς...

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, με επική ανατροπή στην 4η περίοδο!

Όλα έμοιαζαν εναντίον του, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα...

«Κλείνει» Μπάιερ η Λεβερκούζεν για τη θέση του Μπονιφάς!

Η Νιούκαστλ μπήκε δυναμικά, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, στη...

Η Εφές άλωσε την έδρα της Μπασκόνια με σαρωτικούς Λάρκιν – Κλάιμπερν!

Μεγάλο διπλό με 97-76 πέτυχε η Εφές κόντρα στην...

Άνετο πέρασμα για Μπαρτσελόνα στο Μόναχο και σταθερά σε τροχιά τετράδας!

Η Μπαρτσελόνα πέρασε άνετα από το Μόναχο επικρατώντας τη...

Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων!

Με ν/σ που ψήφισε το απόγευμα η Ολομέλεια καταργείται...

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία!

Κακοποιοί απειλούσαν τις τελευταίες μέρες τον Ανχελ Ντι Μαρία...

Premier League: Τα ball boys θα σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στους παίκτες

Σε μια σημαντική αλλαγή αναμένεται να προχωρήσει η Premier League....

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ…

Ο Νικόλας Καρασαμάνης και η σύζυγος του. Ευτυχισμένοι και...

Ο ΚΟΟΥΤΣ…

Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, αξιοποίησε ιδανικά το πολύ καλό ρόστερ...

Στην «Stark Arena» για το Παρτίζαν-Ολυμπιακός οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς!

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην «καυτή» ατμόσφαιρα της «Stark Arena» κόντρα στην Παρτίζαν,...

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ…

Ο Τσακανιάς μαζί με το Χατζηγεωργίου παρέλαβαν το τρόπαιο...

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!

Αυτή είναι η ΑΕΛ στο Φούτσαλ!

Η απονομή και τα πανηγύρια μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στην ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΣ)

Η ΑΕΛ κατέκτησε το Κύπελλο μετά την άνετη επικράτηση...

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!

Ο Φαμπρίτσιο ήταν η ηγετική μορφή για να κατακτήσει...

«Αυτό θα πάθει το ΑΠΟΕΛ, αν πέσει από την κορυφή…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το είπε ξανά ο Κώστας Μαλέκος, αυτή τη φορά...

Επιστολή από την μητέρα της Μαριλένας -«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα»

Επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Υπουργό Δικαιοσύνης...

ΚΑΡΑΣΑΜΑΝΗΣ: «Είναι ονειρική σεζόν… αφιερωμένο στον κόσμο»!

Αυτά δήλωσε μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου ο...

Αλύγιστη η Ζάλγκιρις συνεχίζει απτόητη στο δρόμο για το play-in!

Με τον Κίναν Έβανς σε ρόλο πρωταγωνιστή, η Ζάλγκιρις...

ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ η ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΣ)

Η ΑΕΛ νίκησε στο Αθλητικό κέντρο Κίτιον την ΑΕΚ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Έπαιρναν τα μισά χρήματα από τον Τιμούρ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, στην κουβέντα για τον Τιμούρ Κετσπάγια...

«Παίζει» και ανακοίνωση έκπληξη την Παρασκευή; (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΕΚ)

Αυτό που απασχολεί (κυρίως) είναι η έκβαση που θα...

Συμφωνία με Κατσαντώνη για τα επόμενα τρία χρόνια! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο…κύβος ερρίφθη. Η Καρμιώτισσα έδωσε τα χέρια με τον...

ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ η ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΣ)

Η ΑΕΛ νίκησε στο Αθλητικό κέντρο Κίτιον την ΑΕΚ...

Απέμειναν 750 και… τέλος!

Περίπου 750 διαθέσιμα εισιτήρια έχουν απομείνει για να προκύψει...

ΗΡΘΑΝ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Στην ΚΟΠ και σε κάποιες ομάδες, ήρθαν υποθέσεις από...

Βρήκαμε τη λύση, διώξαμε τον κόσμο…

Ο τελικός κυπέλλου στο μπάσκετ ήταν ομολογουμένως ένα εξαιρετικό...

ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ…

Από την στιγμή κατά την οποία ο Κετσπάγια δεν...

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Αν προχωρήσουν (όπως φαίνεται) ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια για να...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ…

Μπορεί να επέστρεψε…φορτωμένος με κούραση λόγω Εθνικής Γεωργίας, αλλά...

INSTAGRAM