Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε πριν από την έανρξη του αγώνα κόντρα στη Δόξα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.
«Είχαμε πολύ καλή παρουσία με τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουμε και σήμερα να έχουμε ανάλογη παρουσία και να νικήσουμε. Έχουμε δει φέτος πως δεν υπάρχουν φαβορί στον φετινό πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε σοβαροί και συνεπείς, και να έχουμε τις συγκυρίες με το μέρος μας. Σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που υπάρχει ποιότητα εκατέρωθεν, οι συγκυρίες θα πρέπει να είναι και με το μέρος σου για να πάρεις το ζητούμενο, αλλά πρέπει να είμαστε και καλοί», είπε αρχικά ενώ για τους τραυματίες είπε:
«Μας ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο ότι είχαμε πρόβλημα με τους Γιάνγκα και Κατελάρη. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Πέρασαν από απεικονιστικό έλεγχο. Τώρα θα εκμεταλλευτούν και το διάστημα που ακολουθεί για να είναι έτοιμοι μετά τη διακοπή, αφού έμειναν εκτός περισσότερο για προληπτικούς λόγους».
Για την ετοιμότητα του Β. Γιοβάνοβιτς που κάνει ντεμπούτο: «Ο προπονητής ξέρει πότε θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες, γνωρίζει καλύτερα από όλους την ομάδα. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνει. Είναι ένας προπονητής με τη δική του πειθαρχεία. Έχει ξεκαθαρίσει πολλούς ρόλους στην ομάδα. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Το επίτευγμά του είναι πως έχει δημιουργήσει ένα υγιή ανταγωνισμό. Για εμάς, η αλήθεια στην αρχή της σεζόν, αισθάνθηκα ότι διακυβεύαμε ότι είχαμε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια. Ο κ. Τσόρνιγκερ πιστεύει στις δυνατότητές του και τη δουλειά του. Και με ότι είδαμε μέχρι σήμερα, σημαίνει ότι έχουμε κάτι καλό. Έχουμε ένα καλό ρόστερ με ποιότητα. Θα μπει στην ομάδα ακόμα ο Τζουμ, θα ανέβει ο Αλμπάνης. Πιστεύουμε στη δουλειά που γίνεται».