Ο στόχος επετεύχθη για τον Απόλλωνα, που με το 3-0 επί της Δόξας πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη του νίκη χωρίς μάλιστα να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, αν εξαιρέσουμε ίσως το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη.
Περιμένει επίσης τα νεότερα για τους Ιωάννη Πίττα και Χάμπο Κυριάκου. Ιδίως για τον δεύτερο. Αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο κι εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά στον Χάμπο, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.
Αυτά τα προβλήματα δεν επιτρέπουν στον Απόλλωνα να χαρεί τη νίκη του, η οποία όμως δεν παύει από το να είναι πολύτιμη. Για τρίτο σερί ματς δεν δέχθηκε γκολ και μπορεί να μην έφτασε στα ίδια επίπεδα απόδοσης σε σχέση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο έπαιξε όσο χρειάστηκε, ανεβαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο, προκειμένου να πετύχει το στόχο του –όπερ κι εγένετο.
Στα συν, η πρώτη συμμετοχή του Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον μπαίνει κι αυτός στην… εξίσωση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νταμπό, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ ενώ κέρδισε και τα δύο πέναλτι. Ο Απόλλων συνέχισε τη νικηφόρο πορεία του κι αναμένει πλέον τα νεότερα για τους δύο τραυματίες…

Ανδρέας Βεντούρης