Έκανε λόγο για ατομικά λάθη ο Τιμούρ Κετσπάγια στην Εσθονία και η δήλωσή του είχε… απόηχο. Με την επιστροφή όμως της αποστολής στην Κύπρο ξέρει και ο ίδιος αλλά και οι παίκτες του, ότι πρέπει να βρουν τις λύσεις και να βελτιωθεί η ομάδα σε αυτό το κομμάτι.
Μπορεί στο πρωτάθλημα να πήρε μία μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας τη περασμένη βδομάδα, όμως τα λάθη δεν «εξαφανίστηκαν». Δεν γίνεται άλλωστε να συμβεί κάτι τέτοιο από τη μία μέρα στην άλλη. Το επισημάναμε σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ.
Οι αλλαγές στην 11άδα στην άμυνα, η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και οι τραυματισμοί που είχε να αντιμετωπίσει η Ανόρθωση, δεν βοήθησαν στο κομμάτι της χημείας κάτι που πρέπει να βρει… τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, που θέλει να ενισχύσει το ρόστερ ο Γεωργιανός. Και είναι δική του ευθύνη να βελτιώσει την ομάδα, αν θέλει να παραμείνει εντός στόχων.
Σε αυτό πάντως που έχει καταλήξει, και αναμένεται να δούμε και στο παιχνίδι με την Πάφος FC, είναι ότι η Ανόρθωση λειτουργεί καλύτερα με 4άδα στην άμυνα. Aμπαρτζουμιάν, Ρισβάνης, Αραγιούρι και Κορέια… 

Κύπρος Εγγλέζος