Ο Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και ζήτησε να ενημερωθεί για το τι έχει εφαρμοστεί από την ολιστική μελέτη που είχε συμφωνηθεί μεταξύ κυβέρνησης και FIFA/ UEFA.
Εξώδικο απέστειλε ο Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ σήμερα, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την εφαρμογή της ολιστικής μελέτης. Θυμίζουμε ότι στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ κυβέρνησης και FIFA/ UEFA είχε συμφωνηθεί να εφαρμοστούν κάποια πράγματα, με σκοπό να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία είναι γενικότερα ενοχλημένη με τα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ, με το εξώδικο της αυτό ζήτησε να μάθει τι έχει εφαρμοστεί μέχρι στιγμής από αυτά που είχαν συμφωνηθεί πριν από κάτι παραπάνω από ένα χρόνο με την FIFA.
Οι πράσινοι με την κίνηση τους αυτή στόχο έχουν να δουν τι πραγματικά γίνεται στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς θεωρούν ότι αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αναφέρει η ολιστική μελέτη. Όπως και να έχει αν δεν φτιάξουν τα πράγματα δεν είναι απίθανο να γίνουν κι άλλες κινήσεις από την πλευρά του τριφυλλιού.