Τη δυσαρέσκεια του για την κριτική που δέχτηκε, εξέφρασε ο 50χρονος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι μετά από τη δήλωση που τόνιζε πως το παιχνίδι απέναντι στη Μπριζ ήταν πιο σημαντικό για την ομάδα του από ότι το ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο τη Γιουνάιτεντ.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε μία σημαντική νίκη με 4-1 απέναντι στη Κλαμπ Μπριζ στο Έτιχαντ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Λειψία, ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου.
Πριν από το παιχνίδι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε τονίσει πως ο αγώνας κόντρα στους Βέλγους ήταν πιο σημαντικός από αυτόν απέναντι στη Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ, δεχόμενος έντονη κριτική.
Μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, ο Καταλανός τεχνικός μίλησε για την δυσαρέσκειά του για όσα ειπώθηκαν για εκείνον αλλά και το παιχνίδι απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους».
«Οι άνθρωποι με έκριναν επειδή είπα ότι ο αγώνας με τη Μπριζ ήταν πιο σημαντικός από τη Γιουνάιτεντ, και ήταν! Τώρα, το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι με τη Γιουνάιτεντ», τόνισε ο 50χρονος τεχνικός των «πολιτών».