Κάτι παραπάνω από εύκολο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το βράδυ της Φούλαμ που διέσυρε με 7-0 την Μπλάκμπερν, αγωνιζόμενη εκτός έδρας και ισοφάρισε ρεκόρ της Λίβερπουλ που κρατούσε από τη σεζόν 1961-1962.
Όχι ένα, όχι δύο αλλά επτά γκολ πέτυχε η Φούλαμ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μπλάκμπερν για την 16η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Οι «κότατζερς» πήραν από νωρίς προβάδισμα με τα γκολ του Κεμπάνο (6’) και του αρχισκόρερ της, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (19’), με την αποβολή του Φαν Χεκ να αφήνει το περιθώριο στους φιλοξενούμενους να κάνουν ό,τι θέλουν στο δεύτερο μέρος.
Με δύο γκολ του Γουίλσον, στο 54’ και το 58’, η Φούλαμ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Κεμπάνο να σκοράρει και πάλι στο 79’. Το τελειωτικό κτύπημα έδωσε ο Ροντρίγκο Μουνίθ με δύο τέρματα στο 81’ και το 90+1’, διαμορφώνοντας το τελικό 7-0.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Φούλαμ πετυχαίνει επτά γκολ εκτός έδρας μετά τη νίκη με 9-0 κόντρα στη Γουλβς το μακρινό 1952. Πλέον, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει φτάσει τα 43 γκολ σε 16 αναμετρήσεις στην Τσάμπιονσιπ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κρατούσε η Λίβερπουλ από τη σεζόν 1961-1962.
Εκείνη τη σεζόν, οι «ρεντς», αγωνιζόμενοι στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, είχαν τερματίσει στην πρώτη θέση, κερδίζοντας την άνοδο για την κορυφαία κατηγορία.
Βασικό γρανάζι της επιθετικής λειτουργίας της Φούλαμ αποτελεί ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς που μέχρι στιγμής έχει σκοράρει το εξωπραγματικό νούμερο των 19 γκολ σε 16 αγώνες, οδηγώντας την ομάδα του στη δεύτερη θέση και το -2 πίσω από τη Μπόρνμουθ που γνώρισε την πρώτη της ήττα από την Πρέστον με 2-1.