O Tάκης Αντωνίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα, τους παίκτες που βελτιώνονται, τον ρόλο που παίζει ο ενθουσιασμός και τη δίψα του κόσμου.
«Τα πρώτα 25 λεπτά, το ΑΠΟΕΛ έκανε μία από τις καλύτερές του εμφανίσεις, όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν έχει διάρκεια όμως στην απόδοσή του. Επηρεάζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα με τις αρνητικές εξελίξεις. Θα πρέπει να γίνει μία διαχείριση του αποτελέσματος. Δεν έχει ακόμη την αυτοπεποίθηση που να προσπαθεί μέχρι το τέλος να προστατεύσει τα δεδομένα ή να ανατρέψει τα δεδομένα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Η ομάδα παίζει καλά όταν έχει ενθουσιασμό. Όταν φύγει αυτός ο ενθουσιασμός, πρέπει να υπάρξουν άλλα στοιχεία. Η ποιότητα, η ηρεμία. Η ομάδα γίνεται επικίνδυνη έχοντας ενθουσιασμό. Όταν φύγει αυτός ο ενθουσιασμός, δεν είναι επικίνδυνη η ομάδα. Είναι αυτό που πρέπει να διορθωθεί. Χρειάζεται να πετύχει κάποια αποτελέσματα, να επιβεβαιωθούν οι δυνατότητες της ομάδας. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ανέβει, όπως ο Σάβιτς για παράδειγμα. Όχι όμως ο Βινίσιους ή ο Καρώ, ο οποίος θέλει να πείσει πως είναι ο νέος Μερκής».
Για τη συνέχεια: «Θα δώσει σημαντικές εξετάσεις η ομάδα, με την πλάτη στον τοίχο. Είναι ντέρμπι αυτό που έρχεται, πιστεύω ότι θα πάει καλά η ομάδα. Μπορεί να κερδίσει την ΑΕΛ. Αν το νικήσει, με γκολ του Κβιλιτάια, που θα τον βοηθήσει θα είναι σημαντικό ούτως ώστε σταδιακά να κερδίζουμε κάποιους παίκτες».
Για την παρουσία του κόσμου: «Παίρνουν τον πιο ψηλό, θετικό βαθμό. Πρώτη φορά βλέπω αυτό το πράγμα. Προσαρμόστηκε με τις δυνατότητες της ομάδας και τις δυσκολίες που υπάρχουν. Πιθανόν επειδή εκτίμησαν το τι έκανε η διοίκηση, αλλά και πιθανόν να κατάλαβαν και οι ίδιοι ότι οι παίκτες χρειάζονται τη συμπαράστασή τους. Προσπαθούν οι παίκτες, έστω κι αν δεν τους  βγαίνουν κάποια πράγματα και αυτό είναι κατανοητό».