Θυμάστε πέρσι που η Ομόνοια, είχε κάνει την -λεγόμενη- «κοιλιά» μέσα Νοεμβρίου, και έψαχνε από κάπου να «πιαστεί» για να αρχίσει την αντεπίθεσή της;
Τα ίδια ισχύον και φέτος, αφού στο πρωτάθλημα δεν τα πάει καλά και ψάχνει την εξιλέωσή της. Τότε, η αντεπίθεση είχε αρχίσει από εκείνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (3 Δεκεμβρίου 2020), που βαθμολογικά ήταν… σχεδόν αδιάφορο και νίκησε με 2-1. Έτσι και σήμερα λοιπόν, μία μέρα πριν από το παιχνίδι κόντρα στην Βασιλεία στο ΓΣΠ, που δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα, καλείται να βρει αυτοπεποίθηση και τα ψυχικά αποθέματα να αρχίσει την αντεπίθεση.
Έστω κι αν τα χρονικά πλαίσια έχουν μία μικρή διαφορά, αφού τώρα είναι 4η αγωνιστική στους ομίλους του Europa Conference League ενώ πέρσι ήταν 5η αγωνιστική στους ομίλους του Europa League, τα δεδομένα είναι παρόμοια, έντεκα μήνες μετά.
Ο Χένινγκ Μπεργκ καλείται να βρει τις λύσεις, να φρεσκάρει την ομάδα του σε όλες τις γραμμές για να επανέλθει η Ομόνοια στον δρόμο των επιτυχιών. Τίποτα άλλο δεν θα είναι καλύτερο «φάρμακο», από μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα για να επανέλθει η δυναμική εν όψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Κύπρος Εγγλέζος