Μεταγραφική έκπληξη από τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστό ότι προχώρησαν στην απόκτηση του Κουίνσι Έισι μέχρι και το τέλος της σεζόν. Στο συμβόλαιο του παίκτη, έχει μπει οψιόν ανανέωσης και απο τις δύο πλευρές μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Κουίνσι Έισι. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ θα αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα» ως το τέλος της σεζόν», αναφέρει η ΚΑΕ.
Με την προσθήκη του 31χρονου, ενισχύονται σημαντικά στην front line τους με ένα super αμυντικό παίκτη που μαζί με τους Φαλ και Χασάν Μάρτιν έχουν πλέον άλλη οντότητα στη front line.
Ο ύψους 2.01μ. παίκτης, έγινε πιο γνωστός στην Ευρώπη από το πολύ καλό πέρασμά του από την Μακάμπι (4,8π. μ.ό. με 58,8% στα δίποντα, 3,5ριμπ.) την σεζόν 20192-0, όμως έχει σπουδαία θητεία στο ΝΒΑ, όπου έχει αγωνιστεί σε 337 αγώνες με τις φανέλες των Ράπτορς, Κινγκς, Νικς, Μάβερικς, Νετς και Σανς. Σε ότι αφορά την στατιστική του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, έχει 4,9 πόντους, 3,5 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.
Ο παίκτης αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας το προσεχές σαββατοκύριακο.