Ο Μισέλ Πλατινί άφησε εποχή με τη φανέλα της Γιουβέντους σταματώντας στα 104 γκολ, με την Πάουλο Ντιμπάλα να γράφει ιστορία το βράδυ της Τρίτης (02/11) αφού με τα δύο γκολ του απέναντι στην Ζενίτ -για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League- τον ξεπέρασε, έχοντας πλέον 106 με την ασπρόμαυρη φανέλα που τον φέρνουν στην 12η θέση των κορυφαίων σκόρερ του συλλόγου.
Η ιδιαιτερότητα αυτής της βραδιάς για τον Joya ήταν πως πανηγύρισε το πρώτο του γκολ, αυτό με τον οποίο ξεπέρασε τον Γάλλο, μιμούμενος έναν ιστορικό πανηγυρισμό που είχε κάνει το είδωλο των παιδικών του χρόνων, όταν είχε σκοράρει στις 8 Δεκεμβρίου του 1985 στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλου Γιουβέντους – Αρχεντίνος Τζούνιορς και είδε το γκολ του να μη μετράει.

«Ο πανηγυρισμός μου έγινε για να τιμήσω τον Πλατινί, είναι είδωλο για μένα, για το ποδόσφαιρο, για όλα όσα έκανε στο γήπεδο κυρίως με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ήθελα να κάνω αυτόν τον πανηγυρισμό όταν είχαν σκοράρει απέναντι στην Ίντερ αλλά δεν ήταν εκείνη η κατάλληλη στιγμή. Το έκανα σήμερα και ελπίζω να μπορέσει να το δει», τόνισε στις δηλώσεις του στο φινάλε της αναμέτρησης ο Αργεντινός φορ.