Η Ίντερ αντιμετώπισε μια σκληροτράχηλη Σέριφ στο Τίρασπολ και τελικά έφυγε νικήτρια με 3-1 για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League, κάνοντας την προσπέραση στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Ο Γιώργος Αθανασιάδης έκανε ορισμένες σημαντικές επεμβάσεις, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν απέναντι στους Ιταλούς που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 25 τελικές προσπάθειες.
Η Ίντερ δυσκολεύτηκε στο Μιλάνο απέναντι στη Σέριφ, όμως στο Τιρασπόλ δεν θα άφηνε τους Μολδαβούς να… αναπνεύσουν. Από τα πρώτα λεπτά άρχισαν τον καταιγισμό τελικών προσπαθειών, αλλά για καλή τύχη των γηπεδούχων, σχεδόν όλες ήταν άστοχες. Όσες δεν κατέληγαν άουτ, κόντραραν στους παίκτες της Σέριφ, με μία μεγάλη εξαίρεση.
Στο 34ο λεπτό ο Έντιν Τζέκο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Αθανασιάδη, ο οποίος κάλυψε το οπτικό πεδίο του Βόσνιου με το σώμα του και στο τέλος απέκρουσε την προσπάθειά του. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους χωρίς σοβαρή στιγμή επιθετικά, να αποχωρούν κάνοντας τον σταυρό τους για το 0-0 που κατάφεραν να κρατήσουν.
Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα ήταν ίδια. Όλη η Σέριφ πίσω από τη σέντρα, όμως αυτήν τη φορά δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Στο 54′ ο Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς με υπέροχη προσπάθεια (μαζί και τον Νικολό Μπαρέλα που βούτηξε για να κάνει χώρο στον συμπαίκτη του) και σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ. Στο 66′, ο Στέφαν ντε Φράι έπιασε μια κοντινή κεφαλιά, ο Αθανασιάδης απέκρουσε, ο Μίλαν Σκρίνιαρ πήρε το ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα πάνω στον Έλληνα τερματοφύλακα, για να σκοράρει με δεύτερη προσπάθεια.
Οι γηπεδούχοι άργησαν να αντιδράσουν, αφού φοβήθηκαν να αφήσουν χώρους στα μετόπισθεν. Η είσοδος του Μπρούνο αντί του Δημήτρη Κολοβού δεν άλλαξε τα δεδομένα και το μόνο που θα μπορούσε να αλλάξει ήταν τα γκολ της Ίντερ. Ο Αλέξις Σάντσες με την είσοδό του φρόντισε γι’ αυτό, διαμορφώνοντας το 3-0. Αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σεμπαστιάν Τιλ έβγαλε τη σέντρα και ο Ανταμά Τραορέ με κεφαλιά έγραψε το 3-1.