Οι δύο σερί νίκες επί της Πάφου και του Ολυμπιακού, αλλά ταυτοχρόνως και η εξαιρετική εμφάνιση στο ΓΣΠ, έχουν δημιουργήσει ξανά ένα κλίμα ευφορίας στον Απόλλωνα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες που δέχθηκε από Ομόνοια και ΑΕΚ.
Το ζητούμενο για την ομάδα της Λεμεσού είναι να δώσει και συνέχεια και μιλώντας συγκεκριμένα, να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πετύχει για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν το «4Χ3».
Οι «γαλάζιοι» θα υποδεχθούν την Παρασκευή τη Δόξα  για την 9η αγωνιστική κι ακολούθως, στις 22 Νοεμβρίου, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα φιλοξενήσει την ΠΑΕΕΚ.
Ας μην αρχίσουμε τα… ίδια και τα ίδια, ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες κι ούτω καθεξής. Είναι πλέον αυτονόητα, ας μη γινόμαστε λοιπόν κουραστικοί με τις επαναλήψεις. Όσες δυσκολίες κι αν κρύβουν αυτά τα ματς, ο Απόλλωνας έχει στη μέση το «ΠΡΕΠΕΙ».
Οφείλει να πάρει έξι βαθμούς σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια, ακριβώς διότι, ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάκτυλό μας, τα ‘χει κυκλωμένα στο πρόγραμμα. Αν το καταφέρει, τότε είναι βέβαιο πως θα βγει διπλά ωφελημένος από τα αποτελέσματα άλλων αγώνων που τον… ενδιαφέρουν.
Τα σημειώνουμε: την 9η αγωνιστική θα διεξαχθούν τα παιχνίδια ΑΕΛΑΠΟΕΛ, ΆρηςΑΕΚ, Εθνικός-Ομόνοια κι ΑνόρθωσηΠάφος. Τη 10η αγωνιστική θα ‘χουμε τα ματς ΑΕΚΑΠΟΕΛ, ΟμόνοιαΆρης, ΟλυμπιακόςΑνόρθωση, ΔόξαΑΕΛ και Πάφος FC-Εθνικός.
Υπάρχει περίπτωση λοιπόν να πάρει έξι βαθμούς στα δικά του παιχνίδια και να μην βγει επιπλέον κερδισμένος;

Ανδρέας Βεντούρης