Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τόνισε ενόψει του ματς με τη Ζενίτ στο Champions League, ότι οι μπιανκονέρι με τα τρία άσχημα αποτελέσματα στη Serie A αδίκησαν τον εαυτό τους και όλη τη δουλεία που είχαν κάνει νωρίτερα.
Μετά την ισοπαλία με την Ίντερ (1-1) και τις δύο διαδοχικές ήττες στη Serie A κόντρα σε Σασουόλο (1-2) και Βερόνα (2-1), η Γιουβέντους υποδέχεται απόψε στο Τορίνο τη Ζενίτ (2/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Η Βέκια Σινιόρα βρίσκεται στο -16 από την κορυφή και στην 9η θέση της κατάταξης. Ενόψει της αναμέτρησης για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης, ο Ιταλός κόουτς τόνισε ότι η ομάδα του «πέταξε στα σκουπίδια» ό,τι είχε χτίσει το προηγούμενο διάστημα.
«Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι θυμωμένοι και λυπούμαστε, γιατί σε πέντε ημέρες έχουμε πετάξει στη θάλασσα αυτό που χτίζαμε σε ενάμιση μήνα. Αυτό πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε και να εργαστούμε για να βελτιωθούμε. Δεχθήκαμε 15 γκολ, 11 από τα οποία σε έξι αγώνες, απέναντι σε ομάδες που μας κέρδισαν επάξια, αλλά που παίζουν από τη δέκατη έως την εικοστή θέση με όλο τον σεβασμό».