Ο Τόμας Τούχελ οδήγησε την Τσέλσι στην κορυφή της Ευρώπης την περσινή σεζόν, ωστόσο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των μπλε έπρεπε να τελειώσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Γερμανός τεχνικός των Λονδρέζων στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μάλμε για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιό του με τους Παριζιάνους.
Για το διαζύγιο με την Παρί ο Τόμας Τούχελ ανέφερε: «Αν αισθάνεσαι χαρούμενος και καλοδεχούμενος, μπορείς να παράξεις πολύ καλά αποτελέσματα. Είμαι μέρος μιας μεγάλης ομάδας, ενός μεγάλου συλλόγου.
Έτσι βλέπω τον εαυτό μου. Δεν ήμουν χαρούμενος που απολύθηκα (σ.σ. Παρί), επειδή είχαμε μεγάλα πλάνα για το Champions League, μεγάλα σχέδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα ξανά.
Αλλά τότε, λίγες εβδομάδες αργότερα ήρθε μια τεράστια ευκαιρία και είχα την επιθυμία να προχωρήσω σε αυτή την περιπέτεια, η οποία ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο του συμβολαίου 18 μηνών. Πρέπει να είσαι γενναίος, θαρραλέος και έχω την αίσθηση ότι πήρα μια μεγάλη ανταμοιβή. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Τσέλσι».