Ανήσυχη ηρεμία επικρατεί μεταξύ των φίλων της Ομόνοιας. Δύο είναι οι λόγοι για το συναίσθημα αυτό.
1. Η κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Πολύ μακριά από τις προσδοκίες και πολύ μακριά από την 1η θέση. Σε σημείο που δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θεωρούν ότι έχει ήδη χαθεί το τρένο προς την 1η θέση.
2. Η έλλειψη ενημέρωσης για το διοικητικό καθεστώς. Εδώ και αν προκύπτει μεγάλη πίεση προς τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου. Ζητείται εκ μέρους του, να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θεωρούν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, ότι έχει ξεφύγει (χρονικά) η κατάσταση σε μία μάλιστα στιγμή κατά την οποία η ομάδα υποφέρει αγωνιστικά.
Παρόλα αυτά, ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» δεν έχει πει οτιδήποτε ακόμα και μάλλον κάνει υπομονή για να δει αν θα προκύψει ή όχι συμφωνία με τον επίδοξο αγοραστή του μετοχικού κεφαλαίου.
Όσον αφορά τον Τζον Χριστοδούλου, για την ώρα περιορίζεται στις γνωστές αναρτήσεις στα ΜΚΔ, αλλά με καμία αναφορά για το ενδιαφέρον του να αναλάβει τη διοίκηση των «πρασίνων».
Είναι επομένως φυσιολογικό, ο κόσμος να αισθάνεται διπλή ανασφάλεια και να ζητά από τον Παπασταύρου  να ξεκαθαρίσει τη θέση του.
Τονίζουμε πάντως, όπως έχουμε επιβεβαιώσει, ότι ο πρόεδρος συνεχίζει να διοικεί όπως συνήθισε και δεν έχει αφήσει την παραμικρή εκκρεμότητα στις οικονομικές και άλλες υποχρεώσεις.
Τι σημαίνουν αυτές οι ενέργειες όμως; Δείχνουν παραμονή του στην Ομόνοια ή όχι; Λέγεται ότι είναι ζήτημα ορισμένων ημερών να μάθουν όλοι τις όποιες εξελίξεις θα συμβούν, χωρίς ωστόσο να υπάρχει πρόβλεψη για το σκηνικό το οποίο θα επικρατήσει.