Ο Μίλοραντ Μάζιτς είδε από το γήπεδο τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Φωτίου και των  δύο βοηθών του (Σωκράτους-Λαζάρου) και έχει ίδιαν άποψη για τις επίμαχες φάσεις στον αγώνα ΔόξαΑΠΟΕΛ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Σέρβος, έχει ήδη προβεί σε παρατηρήσεις ιδιαίτερα στο διαιτητή, με αποκορύφωμα τη διαχείριση που έκανε στη φάση του πέναλτι.
Δεν δικαιολογείται ο τρόπος αντίδρασης του ρεφ. Από το βίντεο του αγώνα μάλιστα φαίνεται να έχουν περάσει 5-6 δευτερόλεπτα για να υποδείξει το πέναλτι, κάτι το οποίο τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Την ίδια άποψη, έχει και ο παρατηρητής του αγώνα. Ο Λεόντιος Τράττος, τα είπε μάλιστα στο ρεφ, με το τέλος του αγώνα και του είπε ξεκάθαρα, ότι ο τρόπος διαχείρισης της φάσης, δεν πείθει κανένα για την απόφαση του.
Βλέποντας στη συνέχεια τη φάση, ο διεθνής παρατηρητής αναμένεται να «κακίσει» στην έκθεση του τον διαιτητή, αφού με τον τρόπο που επέλεξε να υποδείξει το πέναλτι, μένει εκτεθειμένος, ακόμα και αν έγινε παράβαση.
Στο μεταξύ, υπάρχουν και άλλες φάσεις πάνω στις οποίες, θα αξιολογηθεί ο διαιτητής. Στον τρόπο που άσκησε τον πειθαρχικό έλεγχο. Έδειξε κάρτες που μπορούσε να τις αποφύγει και δεν έδειξε άλλες!
Επιπλέον, θα του γίνουν παρατηρήσεις για το χρόνο της καθυστέρησης που έδειξε στο α’ αλλά και στο β’ ημίχρονο.
Επιπλέον, θα γίνουν παρατηρήσεις στον β’ βοηθό διαιτητή (Κυριάκος Σωκράτους) ο οποίος υπέδειξε το γκολ του ΑΠΟΕΛ (βλέπε 0-1) χωρίς να είναι στη σωστή θέση!