Στο ντέρμπι της Παρασκευής στο ΓΣΠ υπήρξε χαμένος (Ομόνοια), το ΑΠΟΕΛ άφησε βαθμούς στο Μακάρειο, η ΑΕΛ έχασε από τον Άρη. Συνεπώς, η ΑΕΚ έχει σήμερα μία νέα ευκαιρία για να αυξήσει περαιτέρω τις αποστάσεις!
Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες στο σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στην «Αρένα», φτάνοντας στην πέμπτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα και να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας!
Αποτελεί ομολογουμένως άλλη μία ευκαιρία για την ΑΕΚ, προκειμένου να δημιουργήσει ακόμη πιο ευοίωνες προοπτικές για τον εαυτό της στη συνέχεια, φτάνει να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, όπως ζήτησε ο ίδιος ο προπονητής της.
Ο Νταβίντ Καταλά δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο λόγω καρτών Μάμα και στους τραυματίες Μαρτίνεθ και Αναστασίου. Ο Άμπραχαμ θεωρείται ως ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Κύπριο μέσο και να αποτελέσει τον παρτενέρ του Λουΐς Γκουστάβο. Ο Τούμπας θα βρίσκεται στο τέρμα, με τους Μιλίτσεβιτς και Τόμοβιτς στα στόπερ και μπακ τους Γκαρσία-Ροσάλες.
Στα άκρα της επίθεσης δεδομένη είναι η παρουσία του Εσπινόσα ενώ… παίζεται η άλλη θέση μεταξύ Ακοράν και Γκιούρτσο. Δεδομένη επίσης η θέση των Τρισκόφσκι και Νταρμπισάιαρ…

Ανδρέας Βεντούρης