Ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας και δήλωσε πως η Ανόρθωση έχει την καλύτερη ομάδα.
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αν και δεν ήταν εύκολες οι τελευταίες βδομάδες. Να έρθεις εδώ να παίξεις απέναντι στη περσινή πρωταθλήτρια και να κερδίσεις δεν ήταν εύκολο. Δεν τελειώνει εδώ η δουλειά μας. Σίγουρα χάσαμε έδαφος στο πρωτάθλημα όμως όπως χάσαμε κι εμείς, έχασαν και οι άλλοι. Είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Τώρα έχουμε το ευρωπαϊκό και μετά ξανά στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες, πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Όποιος είναι κοντά στην ομάδα ξέρει για τη δουλειά που γίνεται. Πιστεύουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες. Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Κάποιοι έλεγαν την προηγούμενη βδομάδα ότι είμαι ο χειρότερος προπονητής, τώρα θα λένε ότι είμαι ο καλύτερος. Κάθε βδομάδα, πρέπει να δείξεις ότι είσαι ο καλύτερος. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και βλέπουμε τη συνέχεια».
Για τη σημαντικότητα της νίκης: «Είναι πολύ σημαντική. Παίζαμε απέναντι στην Ομόνοια. Έχουμε και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε και εκεί και εδώ. Χαίρομαι πως ήρθαμε εδώ μετά από άσχημα αποτελέσματα και κερδίσαμε. Αυτό ήταν το ζητούμενο».