Ένας από τους καλύτερους διαιτητές που παραβρίσκονται στην PremierLeague, αναμένεται να διευθύνει την συνάντηση ανάμεσα στην Λέστερ και την Άρσεναλ το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10), με τον Μάικλ Όλιβερ να επιλέγεται από την Ομοσπονδία, και να διέπεται από μία παράδοση, που μόνο θετικά μπορεί να αντιμετωπιστεί από τους φίλους των δύο ομάδων.
Αναφερόμαστε στα αποτελέσματα που συνηθίζουν να επιτυγχάνονται όταν ο Μάικλ Όλιβερ είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, με την ισοπαλία να αποτελεί το σπανιότερο όλων. Ο Άγγλος άλλωστε έχει παραβρεθεί συνολικά σε 46 ματς αθροιστικά στις δύο τελευταίες σεζόν της καριέρας του, και έχει αντικρίσει μόλις πέντε ισοπαλίες, με τις δύο εξ’ αυτών να είναι φετινές!
Επιπροσθέτως η αναμέτρηση της Λέστερ με την Άρσεναλ στο «Κινγκ Πάουερ» φαίνεται πως του ταιριάζει… γάντι. Η ισοπαλία μεταξύ τους δεν αποτελεί συχνό αποτέλεσμα, ενώ η τελευταία φορά που αυτή έκανε την εμφάνισή της ανεξαρτήτου έδρας και χαρακτηρίστηκε «λευκή», ήταν το 2016!
Τέλος, για την ιστορία, ο Μάικλ Όλιβερ έχει «σφυρίξει» ματς της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς και του Μικέλ Αρτέτα, σε τρεις περιπτώσεις φέτος. Η Λέστερ ηττήθηκε με 4-1 από την Γουέστ Χαμ και ο Άγγλος μοίρασε την μοναδική κόκκινη κάρτα που έχει δώσει φέτος, σε παίκτη των «αλεπούδων», ενώ όσο αφορά τους «κανονιέρηδες», αμφότερες αναμετρήσεις έχουν λήξει επίσης με νικητή, και δίχως πολλά γκολ.
Στην πρώτη, ήταν η πρεμιέρα όπου η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-0 από την Μπρέντφορντ, ενώ η επόμενη ήταν η 4η αγωνιστική, στο restartτης ομάδας του Αρτέτα που διαρκεί μέχρι και σήμερα, κόντρα στη Νόριτς (1-0).
Έκτοτε το αήττητο σερί της Άρσεναλ δεν έχει σταματήσει. Να περιμένουμε λοιπόν γκολ και θέαμα, αποβολή ή μία… ασυνήθιστη ισοπαλία; Οψόμεθα…