Για τον αγώνα με τη Δόξα κι όχι μόνο μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.
«Είναι δύσκολος αγώνας, καθώς όταν υπάρχουν 7-8 ποδοσφαιριστές εκτός τότε μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα για τον προπονητή μας. Όμως, όπως και ο ίδιος,  τα αποτελέσματα γράφονται από αυτούς που είναι παρών.
Κανένα παιχνίδι δεν μπορούμε να το δούμε διαφορετικά, με όποιον και να αγωνιζόμαστε. Η Δόξα είναι μια ομάδα που έδειξε ότι αν δεν είσαι σοβαρός μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Σε κάθε αγώνα στόχος είναι η νίκη καθώς όλες η ομάδες είναι δύσκολο να τις νικήσεις .Υπάρχει αρκετό χαμένο βαθμολογικό έδαφος να καλύψουμε από τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν.
Είναι κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς ο αγώνας με την Δόξα. Οι ομάδες που προπορεύονται παίζουν μεταξύ τους άρα στόχος μας να εκμεταλλευτούμε τους χαμένους βαθμούς από τους άλλους για να ανέβουμε και εμείς βαθμολογικά», είπε για τον αγώνα στο Μακάρειο και πρόσθεσε για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Δεν σκεφτόμαστε την μεταγραφική περίοδο ακόμα. Να εκμεταλλευτούμε την επόμενη διακοπή για να επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και να μπορέσει και ο προπονητής μας να δουλέψει με καλύτερες συνθήκες. Με βάση την λογική μέσα στις επόμενες εβδομάδες οι περισσότεροι θα έχουν επιστρέψει η θα μπαίνουν στα τελευταία στάδια αποθεραπείας».