«Έβγαζαν μάτια» οι μικροί μας διεθνείς με αντίπαλο τη Γαλλία. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, παράταξε μία ομάδα που κέρδισε το θαυμασμό όλων όσων βρέθηκαν στην Κατερίνη και είδαν τον αγώνα, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι ήταν πλασματικό το αποτέλεσμα στην πρεμιέρα όταν χάσαμε 3-0 από την Ελλάδα.
Το γκολ πέτυχε ο Σταύρος Χαραλάμπους (ανήκει στο ΑΠΟΕΛ) στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως με την εμφάνιση της, η Εθνική άξιζε ακόμα και τη νίκη.
Κόντρα στο μεγάλο φαβορί η ομάδα του Χαραλαμπίδη, απέδειξε ότι έχει ταλέντο, έχει και ποιότητα. Πλέον ο αγώνας με τη Μολδαβία την ερχόμενη Δευτέρα θα κρίνει κατά πόσο μπορεί να προκριθεί.

Στον αγώνα με τη Γαλλία, η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους:  Κουπεπίδη, Σκορδή, Αντωνίου, Α. Ιωάννου (81′ Καψής), Καραγιώργη, Κονδύλη, Χαραλάμπους, Ευριπίδου, Νεοφύτου (72΄Φασουλιώτη), Παπαστυλιανού (81′ Νύσση), Σάββα (67′ Κωνσταντή).
Στον επόμενο γύρο (Elite) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των 13 ομίλων της προκριματικής φάσης.
Το φινάλε για τον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-17 είναι προγραμματισμένο την 1η Νοεμβρίου με τους αγώνες Μολδαβία – Κύπρος και Ελλάδα – Γαλλία.
Στον άλλο σημερινό αγώνα η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Μολδαβία. Στη βαθμολογία του ομίλου Ελλάδα και Γαλλία έχουν από τέσσερις βαθμούς και η Κυπρος με τη Μολδαβία από ένα βαθμό.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ που επιβεβαιώνει τον κακό αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Κατερίνης και είναι άξιο απορίας πως η UEFA έδωσε έγκριση για να χρησιμοποιηθεί σε αυτό το διεθνές τουρνουά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.