Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τους αμυντικούς που έχουν αγωνιστεί στην Premier League φέτος και δεν έχουν δεχθεί γκολ.
Ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας των «Reds», έχει αρχίσει και παίρνει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του. Εως τώρα μετράει επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα και δύο ασίστ.
Η Premier League, έδωσε στη δημοσιότητα μια τετράδα αμυντικών που έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα φέτος και δεν έχουν δεχθεί γκολ. Μέσα σε αυτή τη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Κώστα Τσιμίκα και μάλιστα στην κορυφή.
Ο Έλληνας διεθνής μπακ έχει 299 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της Λίβερπουλ και σε αυτό το διάστημα, η ομάδα του δεν έχει δεχθεί γκολ. Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Ρις Τζέιμς της Τσέλσι με 278 λεπτά συμμετοχής και χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα η Τσέλσι και στην τρίτη θέση της λίστας αυτής ο Μπεν Τζόνσον της Γουέστ Χαμ.
Τέλος τη λίστα συμπληρώνει, με 180 λεπτά και χωρίς γκολ έχει ο συμπαίκτης του Κώστα Τσιμίκα, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Κονατέ.