Ήταν πολύ καλός στην Ελβετία κόντρα στην Βασιλεία, αλλά δεν ήταν βασικός με την ΠΑΕΕΚ αποτελώντας μέρος του ροτέισιον του Χένινγκ Μπεργκ.
Για τον Μαρίνο Τζιωνή ο λόγος ο οποίος φαίνεται ότι ετοιμάζεται να πάρει εκ νέου φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την Ανόρθωση αυτή την φορά όχι για λόγους ροτέισιον αλλά στην προσπάθεια του προπονητή της Ομόνοιας να βελτιώσει την ομάδα του σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ.
Φαίνεται ότι ο Κύπριος διεθνής θα είναι ένα από τα… χαρτιά που θα βγάλει από το μανίκι ο Νορβηγός προπονητής και δεν θα είναι το μοναδικό (θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές).
Ο Τζιωνής είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει την ενέργεια και την φρεσκάδα στην ομάδα, στοιχεία που έλειψαν στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας και όπως αποδείχθηκε στοίχησαν.
Καθαρά αγωνιστικά υστέρησε και στο οργανωτικό κομμάτι η Ομόνοια, με τον Τζιωνή να μπορεί να δώσει επίσης λύσεις και σε αυτό είτε παίξει στα άκρα που είναι και το επικρατέστερο σενάριο, είτε αν παίξει πιο μέσα έχοντας πιο οργανωτικό ρόλο.