Η Ίντερ έκανε το καθήκον της, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Έμπολι και βρίσκεται στο κατόπι της Μίλαν και της Νάπολι.
Στο 13ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς έβγαλε σε κόρνερ μετά από μακριό σουτ του Στοϊάνοβιτς και στο 20’ ο Ντ’Αμπρόζιο έσωσε στη γραμμή μετά από πλασέ του Λουπέρτο. Στο 23’ ο Βικάριο έσωσε μετά από σουτ του Ντιμάρκο, ενώ στο 34’ ο Αλέξις Σάντσες σέντραρε από δεξιά και ο Ντ’Αμπρόζιο έκανε το 0-1 με κεφαλιά. Στο 45’ ο Αλέξις Σάντσες μπήκε στην περιοχή, απέφυγε και τον Βικάριο αλλά έχασε το βηματισμό του και δεν μπόρεσε να πλασάρει ενώ στο 45+1’ ο Βικάριο μπλόκαρε μετά από κεφαλιά του Λαουτάρο.
Στο 52ο λεπτό η Έμπολι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής ρο Ρίτσι με απ’ ευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπαρέλα και στο 54’ ο Βικάριο έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Νταρμιάν και στην επαναφορά ο Σάντσες σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Στο 58’ η Ίντερ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γκαλιαρντίνι και στο 64’ ο Βικάριο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Λαουτάρο ενώ στο 65’ το σουτ του Μπρόζοβιτς πέρασε λίγο έξω.
Τελικά στο 66ο λεπτό ο Λαουτάρο σέντραρε από δεξιά και ο Ντιμάρκο με πλασέ το 2ο δοκάρι, έκανε το 0-2.
Στο 76’ ο Αντάνοβιτς έσωσε μετά από σουτ του Μανκούζο ενώ στο 83’ το σουτ του Ντιμάρκο πέρασε μόλις έξω ενώ στο 90+3′ ακυρώθηκε γκολ του Σένσι.
ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στοϊάνοβιτς (82’ Φιαμότσι), Ισμαΐλι, Λουπέρτο, Μπαντινέλι (67’ Χέντερσον), Παρίζι, Ζουρκόβσκι (68’ Ασλάνι), Μπαϊράμι (57’ Χάας), Κουτρόνε (68’ Μανκούζο), Ρίτσι, Πιναμίντι
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Γκαλιαρντίνι (84’ Σένσι), Μπρόζοβιτς (72’ Βεσίνο), Ντιμάρκο, Σάντσες (72’ Κορέα), Λαουτάρο Μαρτίνες (84’ Ντζέκο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ