Στο 1-1 κόλλησαν Ουντινέζε και Ελλάς Βερόνα, με τους γηπεδούχους να αγνοούν τη νίκη εδώ κι ενάμισι μήνα.
Στο 3ο μόλις λεπτό ο Σαξές έβαλε στην πλάτη τον Τσεκερίνι, πάτησε περιοχή και με όμορφο πλασέ έκανε το
1-0. Στο 24ο λεπτό μετάαπό κόρνερ του Αρσλάν, ο Νάουτινκ πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά ο Μοντιπό έσωσε εντυπωσιακά ενώ στο 26’ ο Μολίνα πέρασε τον Ταμέζε στα δεξιά κι έκανε το γύρισμα, το σουτ του Μπέτο κόντραρε στον Μανιάνι και ο Περέιρα έστρωσε στον Γουάλας που αστόχησε από κοντά.
Στο 33ο λεπτό ο ο Σιλβέστρι είπε όχι σε κεφαλιά του Μπέτο, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και γύρισε στον Περέιρα που έκανε νέο σουτ και μετά από κόντρα ο Μολίνα πλάσαρε εξ επαφής και ο Φαραόνι έσωσε στη γραμμή.
Στο 42’ ο Μοντιπό έσωσε μετά από σουτ του Μπέτο, ενώ στο 50’ το νέο σουτ του Μπέτο σταμάτησε πάνω στην πλάτη του Νταβίντοβιτς.
Στο 60ο λεπτό το σουτ του Μολίνα από ιδανική θέση, έφυγε λίγο έξω ενώ στο 76’ ο Μοντιπό έσωσε μετά από σουτ του Περέιρα. Στο 79ο λεπτό η Βερόνα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπεκιάο στον Μπαράκ και ο ίδιος το εκτέλεσε για το 1-1.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκιάο, Νάουτινκ, Σαμίρ, Μολίνα (85’ Σάμαρντζιτς), Αρσλάν (68’ Μακεντζό), Γουάλας, Ουντότζιε (85’ Σόπι), Περέιρα, Σαξές (63’ Στρίγκερ Λάρσεν), Μπέτο
ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Μανιάνι, Τσεκερίνι (46’ Νταβίντοβιτς), Βελόσο, Φαραόνι, Ταμέζε, Χόνγκλα (46’ Λάζοβιτς), Σούταλο (73’ Ίλιτς), Κάλινιτς (66’ Σιμεόνε), Μπαράκ, Λαζάνια (46’ Καπράρι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ