Απογοήτευση, αλλά στήριξη. Αυτό είναι το μήνυμα των οργανωμένων συνόλων της Ομόνοιας σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Η ανακοίνωση: «Πόνεσαν τα μάτια μας με την  εμφάνιση της ομάδα μας στο Μακάρειο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Αυτή ξεκάθαρα δεν είναι η ομάδα που μας έκανε τόσες φορές περήφανους την τελευταία διετία. Δεν ανεχόμαστε εμφανίσεις χωρίς πάθος και χωρίς πλάνο.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να ανέβει γολγοθά και εμείς θα είμαστε ΕΚΕΙ! “Δε σ’ αφήσαμε μόνη ποτέ”! Αυτό δεν είναι ένα ωραίο σύνθημα, αλλά για μας τρόπος ζωής. Θα σταθούμε ΕΚΕΙ δίπλα στην Βασίλισσα μας, ασπίδα και δόρυ!Έχουμε θυμό, δικαιούμαστε να ασκήσουμε όλοι εποικοδομητική κριτική, ΑΛΛΑ αυτοκαταστροφικοί δεν πρόκειται να γίνουμε. Ο πόλεμος είτε κατά του Μπεργκ, είτε κατά της διοίκησης, είτε κατά παικτών είτε εναντίων οποιουδήποτε άλλου απαρτίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει μόνο ένα αποτέλεσμα… ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
Γι’ αυτό ας συνετιστούμε όλοι και απλά να απαιτήσουμε την ουσία από τους υπεύθυνους. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΝΤΑΜΠΛ! Βρείτε τις λύσεις και βάλτε τελεία στον κατήφορο.
Χαιρετίζουμε την κίνηση της διοίκησης για τα εισιτήρια 2 ευρώ κόντρα στην Ανόρθωση και ως ΣΥΦΙ καλούμε το ΛΑΟ σε βροντερό παρόν! Στα δύσκολα, και μετά από τόση στεναχώρια του κόσμου, είναι σημαντικό να έρχεται έμπρακτα και η αναγνώριση.
ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ
ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ
WE ARE OMONOIA
ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας – Αμμοχώστου
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς
ΣΥ.ΦΙ. Πάφου
Όμιλος Γυναικών».