Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στα σημεία που θα πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός ενόψει Εφές (21:00, 27/10) και μίλησε για τον Γιόγκι Φέρελ.
«Ιδανικό είναι να πάει η ομάδα στο 3-4 μετά το τέλος της διαβολοβδομάδας και θα προσπαθήσουμε για αυτό. Χρειάζεται μια διαδικασία, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, σωστότερα, με μεγαλύτερη συνέπεια και ενέργεια και αν ακολουθήσουμε τη διαδικασία, θα ανεβάσουμε τις πιθανότητες μας», είπε στην αρχή.
Για το τι θα πρέπει να κάνει για να μην βρίσκεται πίσω στο σκορ και να κυνηγά: «Το έχουμε πει πολλές φορές. Να μην είμαστε σε μια αντιφατική συμπεριφορά. Είναι ένα σύμπτωμα που το έχουν όλες οι νέες ομάδες. Θέλει χρόνο και θα πρέπει να παλέψουμε με τον εαυτό μας και να μην τα επαναλαμβάνουμε. Η πρώτη μάχη δεν είναι με τον αντίπαλο, αλλά με τον εαυτό μας».
Για το αν είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το κακό ξεκίνημα και τις απουσίες της Εφές: «Δεν ξέρω με πόσους θα έρθει. Είναι μια τόσο ταλαντούχα ομάδα που όποιοι και να έρθουν, υπάρχουν οι 9-10 παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν και να είναι σε υψηλή ποιότητα. Και εμείς έχουμε να διαχειριστούμε κάποια θέματα τραυματισμών όπως είναι αυτό του Παπαπέτρου που αποκόμισε μετά το Περιστέρι. Έχει και ένα θέμα ο Ουάιτ. Να εστιάσουμε στον εαυτό μας και όχι στο πως θα εμφανιστεί η Εφές».