Την πρόκριση στη φάση των 16 του Κυπέλλου Γερμανίας πανηγύρισε η Ντόρτμουντ η οποία πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Ίνγκολσταντ με δύο γκολ του Τοργκάν Αζάρ στο 72′ και στο 81′.
Η Ντόρτμουντ πανηγύρισε την πρόκρισή της στη φάση των 16 του Κυπέλλου Γερμανίας επικρατώντας 2-0 της Ίνγκολσταντ χάρη σε δύο τέρματα του Τοργκάν Αζάρ στο 72′ και στο 81′.
Από το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου η Ντόρτμουντ είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Κυκλοφορούσε την μπάλα, ενώ προσπαθούσε να δημιουργήσει στιγμές προς την εστία του Μπούντιτς. Ωστόσο το γκολ δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο.
Η Ίνγκολσταντ συνέχιζε να αμύνεται, ενώ οι Βεστφαλοί εξακολουθούσαν να έχουν την κατοχή, χωρίς αυτό βέβαια να μεταφράζεται σε γκολ. Όλα αυτά βέβαια μέχρι το 72ο λεπτό που η ομάδα του Μάρκο Ρόζε κατάφερε να βρει… λύσεις με πρωταγωνιστή τον Τοργκάν Αζάρ.
Η Ντόρτμουντ έφερε την μπάλα στην περιοχή, ο Μπραντ γύρισε στον Βέλγο, ο οποίος με κοντινέ πλασέ έκανε το 1-0. Ο Τοργκάν Αζάρ δεν έμεινε εκεί και στο 81ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά του με πλασέ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, με τον Μπράντ να του… σερβίρει ξανά.
Ντόρτμουντ: Χιτς, Πόνγκρατσιτς, Χούμελς (83′ Ακάντζι), Τσαν, Μπέλινχαμ, Βίτσελ, Ρεϊνίερ, Μενιέ (71′ Τοργκάν Αζάρ), Βολφ (87′ Κνάουφ), Μπραντ (87′ Πάσλακ), Τίγκες (71′ Ρόις)
Ίνγκολσταντ: Μπούντιτς, Ρέσελερ, Άντονιτς, Κέλερ, Χάινλοθ, Ρελ, Πρέισινγκερ, Λινσμάγιερ (81′ Νόιμπεργκερ), Γκάους, Στεντέρα (81′ Κούτσκε), Κάγια (71′ Μπιλμπίγια)