Μπαίνοντας φορτσάτη στο δεύτερο μισό του αγώνα, η Μπάγερν Μονάχου πήρε μεγάλη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο με 83-77 και έσπασε το αήττητο σερί που είχαν έως τώρα οι Ιταλοί στη EuroLeague.
Τέλος στο αήττητο σερί πέντε αγώνων που κράταγε η Αρμάνι Μιλάνο έβαλε η Μπάγερν που επικράτησε των Ιταλών με 83-77 στο Μόναχο έχοντας σε εξαιρετική μέρα επιθετικά τους Λούτσιτς, Χίλιαρντ και Γουόλντεν. Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι έκαναν ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο και πήραν τα ηνία του αγώνα για να πλησιάσει προς το τέλος του δεκαλέπτου η Αρμάνι.
Με μεγάλα καλάθια στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα και πολύ σκληρή άμυνα, η Μπάγερν βρήκε τον τρόπο και έδωσε τέλος στην αήττητη πορεία της Αρμάνι μέχρι την 5η αγωνιστική της EuroLeague. Πρώτος σκόρερ για την Μπάγερν ήταν ο τρομερός Λούτσιτς των 20 πόντων ενώ εξαιρετικός για τους Ιταλούς ήταν και ο Ντίνος Μήτολγου με 13 πόντους. Πρώτος σκόρερ για την Αρμάνι ήταν ο Μέλι με 16.

Ο αγώνας
Παρά το γεγονός ότι η Αρμάνι Μιλάνο αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα από την Μπάγερν, βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει και να πάρει εκείνη το προβάδισμα στο ματς με τον Νίκολο Μέλι να έχει το απόλυτο με 4/4 σουτ στο πρώτο μισό. Η Αρμάνι ήταν εξαιρετική στο κομμάτι της δημιουργίας εκεί όπου σε 20 αγωνιστικά λεπτά είχε 13 ασίστ αντί μόλις τεσσάρων της αντιπάλου της, ωστόσο το τέλος του πρώτου μισού βρήκε τις δύο ομάδες στην απόλυτη ισορροπία (39-39).
Με ένα ξέσπασμα στις αρχές του δεύτερου μισού, η Μπάγερν ανέκτησε το προβάδισμα και πίεσε την Αρμάνι που εμφανίστηκε μουδιασμένη στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου εκεί όπου η Μπάγερν το έκλεισε με διαφορά πέντε πόντων. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ένα ντέρμπι εκεί όμως που οι Γερμανοί μπόρεσαν και πήραν τη νίκη με 83-77 σπάζοντας το αήττητο σερί των Ιταλών.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-24, 39-39, 59-54, 83-77

Οι επόμενες αναμετρήσεις των ομάδων: Για την 7η αγωνιστική της EuroLeague η Μπάγερν φιλοξενείται από την Άλμπα Βερολίνου (28.10, 21:00) ενώ η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (28/10, 21:3