«Άλωσε» και το «ΠΑΠ». Η ομάδα που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος «κόλλησε» κόντρα στην Δόξα των 9 παικτών στην έδρα της, αναγκάζοντας τη διοίκηση να προχωρεί σε… λίφτινγκ του ρόστερ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ομάδα η οποία πείθει, εκτός από τους δικούς της φιλάθλους, ακόμη και τους υπόλοιπους, ότι μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τον φετινό τίτλο. Και ας μην το λένε ξεκάθαρα στην ΑΕΚ (Διαβάστε ΕΔΩ)
Και όταν μιλούν οι αριθμοί, δεν μπορείς να πεις και πολλά. Παραθέτοντας απλά τα στοιχεία, γίνεται αντιληπτό πως η ομάδα που έφτιαξε η διοίκηση Καραπατάκη, ο Τσάβι Ρόκα, ο Νταβίντ Καταλά, με την απόλυτη στήριξη του κόσμου που το αξίζει, είναι η πιο σταθερή και η πιο ουσιαστική στη μέχρι τώρα πορεία του πρωταθλήματος.
Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε; Είναι αήττητη σε 15 παιχνίδια, είτε φιλικά είτε επίσημα!
Σε αυτά, μετράει 8 νίκες και 7 ισοπαλίες, αλλά με την πάροδο του χρόνου, στο πρωτάθλημα γίνεται ολοένα και καλύτερη, πιο κυνική, πιο αποτελεσματική. Ξέρει ακριβώς τι να πάρει από κάθε παιχνίδι. Έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, είναι στην κορυφή της βαθμολογία, έχει την καλύτερη επίθεση με 14 γκολ ενεργητικό και την καλύτερη άμυνα με 5 γκολ παθητικό (σ.σ. μαζί με τον Ολυμπιακό). Μήπως αυτά δεν φτάνουν για να δει κάποιος, πως η ΑΕΚ είναι φτιαγμένη για να κυνηγήσει τον φετινό τίτλο μέχρι το τέλος, εάν βέβαια συνεχίσει να έχει την ίδια σταθερότητα;

Κύπρος Εγγλέζος