Καυστικός για την τραγική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον διασυρμό που υπέστη από τη Λίβερπουλ (0-5) εμφανίστηκε ο Γκάρι Νέβιλ στο Sky Sports. Ο παλαίμαχος της ομάδας, ωστόσο, εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει καρατόμηση του προπονητή, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.
«Είναι μια μαύρη μέρα για τη Γιουνάιτεντ. Τους διέλυσαν και αυτό είναι απαράδεκτο. Η πίεση μετά από αυτό το αποτέλεσμα θα είναι δυσβάσταχτη. Η διοίκηση έχει στηρίξει κατ’ επανάληψη τον Σόλσκιερ και εκτιμώ πως θα το κάνει και τώρα. Όμως τέτοια αποτελέσματα υπονομεύουν αυτή τη στάση της. Η Γιουνάιτεντ πρέπει να αλλάξει. Πιστεύω πως στον Όλε θα δοθεί η δυνατότητα να αλλάξει την κατάσταση, αλλά θα υπάρχει τεράστια πίεση. Θα δεχτεί πολύ σκληρή κριτική, θα ζητάνε το κεφάλι του, ενώ και οι παίκτες θα είναι δύσκολο να συνέλθουν μετά από ό,τι συνέβη. Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν έχεις πού να κρυφτείς», τόνισε ο Νέβιλ.
«Ο Σόλσκιερ πρέπει να κερδίσει έναν τίτλο φέτος. Πιστεύω πως η διοίκηση θα τον στηρίξει και πάλι. Παλιά είχαν φέρει τον Φαν Γκάαλ και τον Μουρίνιο και δεν πέτυχε. Όταν είχε αναλάβει ο Μουρίνιο, ήταν ο καλύτερος προπονητής του κόσμου και δεν πέτυχε. Ο Κόντε είναι ελεύθερος, αλλά δεν θα τον έφερνα στον πάγκο. Θεωρώ πως δεν ταιριάζει στη Γιουνάιτεντ, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος», πρόσθεσε.