Ο Σάββας Δαμιανού κατέθεσε στο balla τις απόψεις του για τους αγώνες σε Δασάκι και ΓΣΠ, ενώ αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Άρη. Αναλυτικά:
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ προηγήθηκε νωρίς με δύο γκολ, αλλά ήταν κομβικό το τέρμα που δέχθηκε στις καθυστερήσεις. Ένα εύκολο γκολ. Ο Εθνικός έχει δυναμική στην έδρα του, προσπαθεί να ξεκολλήσει από τον πάτο και ήταν εύκολο να πιστέψει και να κάνει μία μεγαλύτερη προσπάθεια. Έγινε ακόμη ένα λάθος από την ΑΕΛ και του έδωσε τη δυνατότητα να ισοφαρίσει και θα μπορούσε και να νικήσει. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η ΑΕΛ πλήρωσε τα λάθη της»
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ: «Πιστεύω ότι η Δόξα δεν έκανε καλό παιχνίδι. Δεν ήταν αυτή που μας συνήθισε. Ακόμη και απέναντι στον Άρη, για 60 λεπτά, ήταν καλύτερη. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα η οποία έχει ποιότητα, όπως και η Δόξα. Έχει καλή ψυχολογία, ηρεμία, δεν πιέζεται από κάτι κι έχει υπομονή στο παιχνίδι του. Έχει πάρει βαθμούς, τον βοηθάει να είναι πιο ήρεμος. Χτυπάει αποτελεσματικά στις αντεπιθέσεις και μπορεί να πάρει βαθμούς»
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: «Μου έκανε κάτι εντύπωση από τον Άρη. Είδα λεπτομερώς το ρόστερ του. Είναι εξαιρετικό. Έχει τεράστια ποιότητα και μπορεί να διεκδικήσει ακόμη κι έξοδο στην Ευρώπη. Έχει παίκτες ψηλού επιπέδου».

Ανδρέας Βεντούρης