Θετικά χαρακτηριστικά, δημιουργούνται στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, μετά το «διπλό» επί του Άρη Λεμεσού.
Η επόμενη μέρα, έφερε ηρεμία σε όλους, έφερε ελπίδα για μία καλύτερη συνέχεια, όμως παράλληλα υποχρεώνει τον προπονητή να βρει τρόπο να βελτιώσει την ομάδα του, αφού θα είναι ΛΑΘΟΣ αν κρατήσει το αποτέλεσμα και δεν αναλύσει την αγωνιστική πτυχή και πλευρά του αγώνα.
Το είδαν άλλωστε όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα στο Τσίρειο. Ότι το ΑΠΟΕΛ, για μία ακόμα φορά, επιβεβαίωσε τα προβληματικά και αδύνατα αγωνιστικά του λεπτά στο γήπεδο.
Πριν το γκολ του Λούκας Σόουζα, ο αντίπαλος για περίπου 15 λεπτά, κυριάρχησε στο γήπεδο, έστω αν δεν έφτιαξε μεγάλες ευκαιρίες.
Επίσης, μετά το 0-1, πάλι η ομάδα του Σωφρόνη, κυριεύθηκε από το άγχος της νίκης και άφησε γήπεδο στην αντίπαλη ομάδα.
Είναι γεγονός, ότι έχει πολλά να φτιάξει ακόμα ο προπονητής για να αποκτήσει το ΑΠΟΕΛ τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.
Η συνέχεια θα βρει τους «γαλαζοκίτρινους» και πάλι εκτός έδρας. Θα πάνε το Σάββατο στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσουν στις 17:00 τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Μία ομάδα, η οποία πέρσι στην κανονική διάρκεια, τους νίκησε 2-1 και συνηθίζει να τους βάζει δύσκολα στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Η βαθμολογική σημασία του επόμενου αγώνα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Είναι υποχρεωμένο το ΑΠΟΕΛ, να δώσει συνέχεια στις νίκες και να καλύψει το έδαφος που έχασε .
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Κόντρα στο πολλά προβλήματα που δημιουργούν οι απουσίες των Ντε Βινσέντι, Ντανίλο, Σάντος, Πολυκάρπου  και πιθανόν του Τσεπάκ, φαίνεται να προκύπτουν δύο θετικά νέα και τα οποία αφορούν τους Οκριασβίλι και Νταουσβίλι.
Οι δύο Γεωργιανοί, αναμένεται να προλάβουν τον επόμενο αγώνα και να ανεβάσουν έτσι τις επιλογές του προπονητή.
Σήμερα Δευτέρα, δόθηκε ρεπό και από την Τρίτη, φουλ προπόνηση εν όψει Δόξας Κατωκοπιάς.