Την 3η της νίκη στο Πρωτάθλημα CYTA 2021-22 θα επιδιώξει να πετύχει στον αγώνα της Δευτέρας (25/10, 19:00, Cytavision) απέναντι στην ΠΑΕΕΚ η πρωταθλήτρια Ομόνοια.

Ζητείται σταθερότητα…

Η 7η θέση και οι μόλις 7 βαθμοί σε 5 αγωνιστικές σαφώς και δεν ικανοποιούν τους «πράσινους» που θέλουν να ανέβουν στη σκάλα της βαθμολογίας και να αρχίσουν να μπαίνουν ξανά στο παιχνίδι της επαναδιεκδίκησης του τίτλου.

Μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Βασιλεία για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ΟΥΕΦΑ Κόνφερενς Λιγκ, η ομάδα της Λευκωσίας θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στον προηγούμενο αγώνα επί κυπριακού εδάφους με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, όπου κε΄ρδισε με 1-0. Είχε προηγηθεί η ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0, η ήττα από την Καραμπάγ με 4-1 και η ισοπαλία 1-1 με την Πάφος FC.

Ζητείται, λοιπόν, επάνοδος στις νίκες και έπειτα σταθερότητα στα νικηφόρα αποτελέσματα για το «τριφύλλι» που αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στους νεοφώτιστους της Α’ Κατηγορίας.

Rotation στο Μακάρειο

Στο Μακάρειο Στάδιο δεδομένο θεωρείται το rotation σε σχέση με την αποστολή στην Ελβετία. Θυμίζουμε ότι αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει ο Φαμπιάνο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής του τελευταίου αγώνα την Ευρώπη λόγω προβλήματος στον ώμο, ενώ με το πέρας της προπόνησης της Κυριακής θα διαφανεί αν θα είναι απόλυτα διαθέσιμος και ο Ζαχαρίου.

Απέναντι στη Βασιλεία έπαιξαν μόνο για ένα ημίχρονο οι Τσέποβιτς, Ντίσκερουντ, Λέζιακς, Γκόμεθ, Σέχου, Μπασιρού, Λοϊζου και Κακουλής, ενώ λιγότερο χρόνο πήρε ο Παπουλής που αγωνίστηκε μόνο για ένα 25λεπτο.

Συνεπώς, Χούμποτσαν, Γιούστε, Μπασιρού, Ντίσκερουντ και Παπουλής φαίνεται να έχουν αυξημένες πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Τάσος Θεοδώρου