Σφοδρά παράπονα από την ΑΕΛ για την διαιτησία του Ηλία Κουνελλέ στο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση για το γυναικείο πρωτάθλημα μπα΄σκετ.
Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων αναφέρει:
Ως Δ.Σ. ΑΕΛ αισθανόμαστε την υποχρέωση να δώσουμε τα εύσημα στο τρίο της διαιτησίας του αγώνα της γυναικείας μας ομάδας εναντίον της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.
Ιδιαίτερα άπειρα συγχαρητήρια στον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης,ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΟΥΝΕΛΛΕ που με την απόδοση του αποτέλεσε την 6ή παίκτρια(πρσέξτε ΠΑΙΚΤΡΙΑ όχι ΠΑΙΚΤΗ διότι ο συγκεκριμένος ΔΙΕΘΝΗΣ είναι μια γ…..) των αντιπάλων και βοήθησε τα μέγιστα στην έκβαση του τελικού αποτελέσματος.
Η συγκεκριμένη πρώτη (για μερικούς) διαιτητού@@@@@,με την ύπουλη απόδοση της παρέσυρε και τις άλλες 2 συμπαίκτρ… τ… και συνέβαλαν στο να αγωνίζεται ο αντίπαλος με 6,7 και κάποτε με 8 παίκτριες στο παρκέ,ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα που έδωσαν ρέστα με πρώτο και καλύτερο τον ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΥΝΕΛΛΕ.

Όταν σε μια περίοδο που όντως υπάρχει έλλειψη διαιτητών,ο πρώτος των πρώτων για μερικούς,παρουσιάζει αυτή την απόδοση,τότε δεν υπάρχει σωτηρία.
Θεωρούμε την διαιτησία τ… κυρ.. Κουνελλέ σκόπιμη ύπουλη και σφαγιαστική εναντίον της ομάδας μας.Για τους άλλους 2 δεν θα σχολιάσουμε κάτι περισσότερο διότι απλά δεν είναι έτοιμοι να σφυρίξουν αγώνες.
-ΗΛΙΑ ΚΟΥΝΕΛΛΕ κρύφτηκες και άφησες 2 άπειρους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.
-ΗΛΙΑ ΚΟΥΝΕΛΛΕ σε πείρανε χαμπάρι ακόμα και οι πέτρες.
-ΗΛΙΑ ΚΟΥΝΕΛΛΕ αν είχες ευθιξία,έπρεπε να παραιτηθείς μετά τα περσυνά.Ποτέ δεν είναι αργά.
-ΗΛΙΑ ΚΟΥΝΕΛΛΕ είσαι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ για μας και σε παρακαλούμε να δηλώνεις κόλλημα αν και εφόσον σε ορίσουν σε αγώνα της ομαδας μας.Αν δε το πράξεις θα σε περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες στο Σολομωνίδης.
Τελειώνοντας,λέμε ότι είναι πραγματικά κρίμα για την Κυπριακή καλαθόσφαιρα και για την ομοσπονδία,η οποία ομολογουμένος κάνει βήματα προόδου,να αμαυρώνεται η εικόνα του αθλήματος από μερικά υ…..

Με αγάπη

Δ.Σ. Σωματείου ΑΕΛ