Άλλη 11άδα στην Ευρώπη και άλλη στο πρωτάθλημα. Αυτό το έχουμε συνηθίσει από τον προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, το είδαμε και πέρσι στο Europa League και φέτος στο Conference League και θα το δούμε να γίνεται για άλλη μια φορά την Δευτέρα στο Μακάρειο.
Ο Νορβηγός προπονητής ετοιμάζει πολλές αλλαγές ενόψει ΠΑΕΕΚ και η 11άδα θα μοιάζει περισσότερο με αυτήν που έπαιξε κόντρα στον Απόλλωνα και όχι με αυτήν στην Ελβετία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πάει με την… συνταγή της νίκης στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικές με ίσως κάποιες μικρές διαφορές.
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ο Φαμπιάνο θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια αντί του Ουζόχο καθώς επίσης ο Χούμποτσαν δεξιά στην άμυνα και ο Γιούστε στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Το ίδιο θα γίνει και στη μεσαία γραμμή καθώς ο Μπασιρού ενδέχεται να επιστρέψει ξανά στο αρχικό σχήμα και να πάρει εκ νέου φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα.
Μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Ατιέμγουεν ο Μπεργκ ή αν θα επιλέξει τον Λοίζου τον οποίο διαχειρίστηκε ανάλογα στην Ελβετία αποσύροντας τον στο 65ο λεπτό.
Η πιθανότερη 11άδα για το παιχνίδι στο Μακάρειο είναι οι Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Γιούστε, Λανγκ, Λέζιακς, Μπασιρού, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοίζου (Ατιέμγουεν), Ζαχαρίου (Παπουλής) και Τσέποβιτς.