Ο Άρης υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα βρεθούν στην κορυφή και θα περιμένουν το ντέρμπι της Δευτέρας για να δουν που θα τους βγάλει η αγωνιστική, ενώ για το ΑΠΟΕΛ είναι ένας από τους συνεχόμενους «τελικούς» (έτσι φαντάζουν όλα τα ματς από την στιγμή που η ομάδα έμεινε πίσω στην βαθμολογία).
Ο προπονητής του Άρη Λιάσος Λουκά μίλησε στην ιστοσελίδα μας
balla.com.cy για την σημερινή αναμέτρηση της ομάδας του με το ΑΠΟΕΛ.
«Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για καμιά από τις δύο ομάδες. Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο και δεν μας αποπροσανατολίζει η θέση του. Το ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ αλλά εμείς έχουμε μια καλή ομάδα. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες και σε ατομικό επίπεδο αλλά και ομαδικό και όποια βρεθεί στην μέρα της θα πάρει αυτό το παιχνίδι» μας είπε αρχικά ο Λιάσος Λουκά.
Τι θα σημαίνει για την ομάδα σας ένα νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ; «Τίποτα περισσότερο από την κατάκτηση τριών βαθμών. Εμείς βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι και τίποτε άλλο και αυτό θα κάνουμε και μόλις τελειώσει το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είτε νικήσουμε, είτε χάσουμε, είτε τελειώσει ισόπαλο το παιχνίδι, την επόμενη μέρα θα δούμε το ματς που ακολουθεί. Πάντα το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο και αυτό προσπάθησα να το μεταφέρω και στους ποδοσφαιριστές μου. Μόλις τελειώσει το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ θα δουλέψουμε για το επόμενο. Ο όνος λόγος για να το κρατήσουμε είναι να δουλέψουμε πάνω σε πράγματα που χρίζουν βελτίωσης αλλά και κάποια καλά να τα κάνουμε καλύτερα».

Χρίστος Χρίστου