Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ίντερ και Γιουβέντους στο Derby d’Italia, με τη «Μεγάλη Κυρία» να ισοφαρίζει στο τέλος με πέναλτι που δόθηκε μετά από εξέταση του VAR. Χαμένες και οι δύο με τον βαθμό καθώς Μίλαν και Νάπολι έχουν ξεφύγει.
Στο 4ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Σκρίνιαρ πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο και στο 7’ ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Μοράτα και στην επαναφορά ο Σάντρο έβαλε την προβολή αλλά ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε.
Τελικά στο 17ο λεπτό το σουτ του Τσαλχάνογλου έξω από την περιοχή, τράνταξε το δοκάρι του Σέζνι αλλά στην επαναφορά ο Ντζέκο πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0.
Στο 23ο λεπτό ο Κουαδράδο έκλεψε ψηλά και δοκίμασε από μακριά το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 29’ μετά από γέμισμα του Τσαλχάνογλου ο Ντζέκο πήρε την κεφαλιά που ήταν αδύναμη κι ενώ ερχόταν και ο Μπρόζοβιτς από πίσω.
Στο 42ο λεπτό, μετά από λάθος του Λαουτάρο ο Σάντρο έκανε το γύρισμα από αριστερά και η μπάλα στρώθηκε στον Μπονούτσι που σούταρε εντελώς άστοχα από κοντά.
Στο 69ο λεπτό, το σουτ του Σάντρο πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 71’ ο Χαντάνοβιτς έπεσε κι έσωσε μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα. Η Γιουβέντους δεν έμοιαζε ικανή να σκοράρει αλλά στο 86’ ο Ντάμφρις έκανε μαρκάρισμα στα όρια της περιοχής στον Σάντρο, ο Μαριάνι είδε το VARκι έδωσε το πέναλτι και ο Ντιμπάλα έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα.
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι, Νταρμιάν, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (90’ Βεσίνο), Τσαλχάνογλου (61’ Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς (72’ Αλέξις Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες (72’ Ντάμφρις), Ντζέκο.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Σάντρο, Μπονούτσι, Κιελίνι, ΜακΚένι (83’ Αρτούρ), Λοκατέλι (83’ Κάιο Ζόρζε), Μπερναρντέσκι (18’ Μπαντανκούρ), Κουαδράδο (65’ Κιέζα), Μοράτα, Κουλουσέβσκι (65’ Ντιμπάλα)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ