Απόλυτο ήταν και πάει για τη Νάπολι, που μετρούσε 8Χ8, αλλά κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Ρόμα. Οι «παρτενοπέι» απέκτησαν συγκάτοικο στην κορυφή τη Μίλαν (25 βαθμοί) ενώ η Ρόμα, έμεινε στην 4η θέση με 16 βαθμούς.

Στο 7ο λεπτό το σουτ του Πελεγκρίνι κόντραρε στον Κουλιμπαλί κι έφυγε έξω ενώ στο 14’ ο Μαντσίνι πρόλαβε τον Μαντσίνι. Στο 28’ ο Κριστάντε έκλεψε στο κέντρο κι έβγαλε μαγική κάθετη στον Έιμπραχαμ που μόνος του με τον Οσπίνα, πλάσαρε άστοχα.

Στο 42ο λεπτό ο Ινσίνιε έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε, ενώ στο 60’ ο Οσιμέν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι αι στην επαναφορά ο Κάρσντορπ πρόλαβε τον Ρουί.

Στο 63ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ζιελίνσκι, ο Οσιμέν πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για εκατοστά, ενώ στο 66’ το πλασέ του Πελεγκρίνι από το πέναλτι, πέρασε λίγο έξω.

Στο 72ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι, ο Μαντσίνι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έξυσε τα δοκάρια του Οσπίνα και στο 81’ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Στο 88ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Οσιμέν για οφσάιντ.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο,Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ, Βίνια, Βερετού, Κριστάντε, Μχιταριάν (66’ Ελ Σααραουί), Τζανιόλο, Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ (86’ Σομουρόντοβ)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ανγκισά, Ρουίθ, Πολιτάνο (71’ Λοσάνο), Ινσίνιε (81’ Μέρτενς), Ζιελίνσκι (71’ Ελμάς), Οσιμέν