ΟΦΗ και Λαμία έμειναν στο 0-0 με την ομάδα της Φθιώτιδας να τσιμπάει έναν βαθμό στην Κρήτη. Πέμπτη ισοπαλία σε επτά ματς για τους Κρητικούς.

Πάρα πολύ κακό ματς στο Ηράκλειο. Η Λαμία προσπαθούσε να κρατήσει τον ΟΦΗ μακριά από την περιοχή του Γκαραβέλη. Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να φτάσει σε κάποια τελική φάση. Ο Γκόλεμιτς στο 40′ σταμάτησε με τάκλιν τον Τοράλ σε θέση βολής!

Αν και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω ΚΑΙ στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε καλό θέαμα. Αν και ξεκίνησε με ένα καλό σουτ του Νέιρα, το οποίο σταμάτησε ο Γκαραβέλης… Μετά το 60′ τον λόγο πήραν οι προπονητές που με τις αλλαγές τους προσπάθησαν να αλλάξουν πράγματα. Δεν κατάφεραν όμως και πολλά. O Mπαλογιάννης είδε τον Γκαραβέλη να τον σταματά στο 89′ στην τελευταία αξιόλογη φάση του ματς με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου(63′ Καμάου), Νέιρα(84′ Φαν Ντούινεν), Βούρος, Γκαγέγκος, Τοράλ(75′ Ναμπί), Μεγιάδο(84′ Σελίμοβιτς), Καστάνιος(63′ Ντουρμισάι), Μπαλογιάννης

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας(72′ Βύντρα), Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο(84′ Maνουσάκης), Τζανδάρης, Νούνιες(46′ Τιρόνε), Καραμάνος, Ρόμανιτς(65′ Μανούσος), Αραμπούλι(83′ Γκέντσογλου)