Μία άνετη νίκη επιφύλασσε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τσέλσι απέναντι στη Νόριτς στο Στάμφορντ Μπριτζ, με το Δημήτρη Γιαννούλη να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα ενώ το Χρήστο Τζόλη να μένει στον πάγκο από τον Ντάνιελ Φάρκε.
Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ μπήκαν στον αγώνα με όρεξη να τελειώσουν το παιχνίδι από νωρίς, παρά τις απουσίες των δύο βασικών επιθετικών της, Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ.
Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Ζορζίνιο θα σπάσει την μπάλα στο Μάουντ και αυτός με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα ανοίξει το σκορ στο Λονδίνο ενώ 10 λεπτά αργότερα, ο Χάντσον-Οντόι θα εκμεταλλευτεί την κάκιστη αμυντική λειτουργία της άμυνας των «καναρινιών» και με όμορφο πλασέ θα κάνει το 2-0.
Η Τσέλσι έψαξε κι άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το βρήκε στο 42΄με τον Ρις Τζέιμς να σκάβει όμορφα τη μπάλα πάνω από τον Κρουλ και να διαμορφώνει το 3-0 λίγο πριν οι δύο ομάδες αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν διέφερε και πολύ από το πρώτο. Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε κι άλλα γκολ, με την αρχή να γίνεται στο 57΄με το όμορφο διαγώνιο σουτ του Μπεν Τσίλγουελ. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του αριστερού οπισθοφύλακα των «μπλε» σε 4 παιχνίδια και μάλιστα έγινε ο 4ος Άγγλος σκόρερ στην αναμέτρηση για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Τσέλσι.
Μόλις 5 λεπτά αργότερα, ο Χάντσον-Οντόι θα γυρίσει τη μπάλα προς την καρδιά της περιοχής, αυτή θα βρει πάνω στον Άαρονς και έπειτα από το λάθος υπολογισμό του Τιμ Κρουλ, θα καταλήξει στα δίχτυα για το 5-0.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στη Νόριτς, ο Μπεν Γκίμπσον στο 65ο λεπτό, έπεσε άσχημα στα πόδια του Ρις Τζέιμς και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, παίρνοντας την άγουσα προς τα αποδυτήρια.
Το μαρτύριο για τα «καναρίνια» δεν είχε τελειωμό με τον Μέισον Μάουντ να κάνει το 6-0 στο 85ο λεπτό έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ενώ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 90+1΄για το τελικό 7-0.
Με αυτή τη νίκη η Τσέλσι παρέμεινε στην κορυφή ενώ η ομάδα των Γιαννούλη και Τζόλη δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: